Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija

Vidić i Stanković odbili Mihajlovića, neće se vratiti u repku

Siniša Mihajlović
Reuters/Pixsell
21.05.2012.
u 15:35

– Uvjeren sam u veliki uspjeh. Da nisam, ne bih se ni prihvatio posla. Ovdje nisam došao radi novca, došao sam jer mi je čast i zadovoljstvo biti izbornik

Siniša Mihajlović i službeno je potvrđen kao novi izbornik reprezentacije Srbije. Pred novinarima je obećao veliki rezultat i istaknuo da će napustiti mjesto izbornika ako se plasira na SP 2014. u Brazilu.

– Uvjeren sam u veliki uspjeh. Da nisam, ne bih se ni prihvatio posla. Ovdje nisam došao radi novca, došao sam jer mi je čast i zadovoljstvo biti izbornik – rekao je Mihajlović.

Sa sobom je donio i neke novine, prva je ta da će igrači morati potpisati "ugovor o etici".

– Kao igrač činio sam pogreške, ali ako smo mi već griješili, ne moraju i mladi činiti iste stvari.

Nazvao je i Nemanju Vidića te Dejana Stankovića i nagovarao ih na povratak u reprezentaciju, ali su ga odbili.

– Nazvao sam obojicu i nijedan se neće vratiti u reprezentaciju. Stanković će kad god bude mogao biti s nama jer ga želim pokraj sebe, a i znam kakav ugled uživa među igračima.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
angel70
15:49 21.05.2012.

nije došao radi novca...... nego radi krušaka....

KA
karambita
18:24 21.05.2012.

Ako nije dosao zbog love, a on neka te novce dade menio..meni su potrebnije nego njemu....

ZD
Zoran-Düsseldorf
21:46 23.05.2012.

Vidic nije odbio Mihajlovica,igrace ako bude potrebe,kazem ako bude potrebe u kvalifikacijama protiv Hrvatske i Belgije,a Stankovicevo vreme je odavno proslo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije