Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOBILI SE NA CESTI

VIDEO Zvijezda Barce 'pukla' zbog provokacija navijača. Pogledajte scenu s ulice

Inigo Martinez navijači
screenshot X
01.04.2024.
u 18:38

Prema pisanju Marce riječ je svojevrsnoj tradiciji koja se već dulje vrijeme njeguje ispred kampa Barcelone. Tamo je svakoga dana nekoliko navijača koji provociraju igrače ne bi li snimili video koji će postati popularan na društvenim mrežama

Španjolski navijači poznati su po svojoj srčanosti i nerijetko manje no idiličnim odnosima s igračima. Dvojac zaljubljenika u nogomet tako je u Barceloni odlučio iskazati svoje sentimente prema Barceloninom Inigu Martinezu došavši pred trening-kamp kluba.

Dok je Martinez automobilom odlazio s treninga u prolazu je zatekao dvojicu mlađih navijača koji su mu između ostalog rekao da je glup. Martinez je zaustavio automobil nasred ceste, izašao, unio se dvojcu u lice ne bi li im iskazom govornih sposobnosti i živom demonstracijom misaonih mogućnosti pokazao koliko su u krivu.

"Ovo ti je zadnji put da si me nazvao glupim, je li ti jasno? Zadnji put. Ne budi bahat, ovo ti je zadnji put. I tebi i tvojem prijatelju", elokventno je urlao Martinez. Suzdržavši se pritom da fizički ne napadne navijače, sjeo je u automobil i otišao, što je vjerojatno bio jedini pametan postupak među svom trojicom uključenih.

VEZANI ČLANCI:

Prema pisanju Marce riječ je svojevrsnoj tradiciji koja se već dulje vrijeme njeguje ispred kampa Barcelone. Tamo je svakoga dana nekoliko navijača koji provociraju igrače ne bi li snimili video koji će postati popularan na društvenim mrežama. Prije nekoliko su se mjeseci sukobili s Joaom Cancelom koji ih je nazvao parazitima.

VIDEO Splitskom rivom orile se Dinamove pjesme. Navijači i prolaznici u šoku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije