Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGODOVŠTINE IZ 82.

VIDEO Kako se Ćiro derao na Zajeca: Ajde ne pi*di! Da to više nikad nisi rekao!

Zagreb: Ćiro Blažević dobro raspoložen prošetao glavnim gradskim Trgom
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
27.04.2022.
u 17:51

- Slušaj me kapetane Zaic!  - Zajec - prekine ga Zeko kratko, ali ga nije omeo.

"Sine, samo ponavljaj: Bit ćemo prvaci, bit ćemo prvaci!  To je jedino kako ćemo uspjeti", govorio je Ćiro (navodno) Velimiru Zajecu, Dinamovom kapetanu, medu i mlijeku, predvodniku zlatne generacije 1982. koja je pokorila cijelu Jugoslaviju.  

- Opisana je situacija s ljeta 1981. godine kada smo završili sezonu kao peti. Tada se po njegovom vlastitom priznanju moj trener Miroslav Ćiro Blažević jedini puta naljutio i malo zaderao na mene. Za večer promocije knjige napravili smo malu "rekonstrukciju" tog događaja - objasnio je Zajec na svome Facebooku.

Naime, prema riječima legendarnog trenera, postoji samo jedan trenutak kada se naljutio na legedarnog Zeku.

- Slušaj sine, jesi li ti izjavio da ćemo sljedeće godine biti među prva četiri?

- Jesam šefe, napravit ćemo i taj iskorak.

- Slušaj me kapetane Zaic

- Zajec - prekine ga Zeko kratko, ali ga nije omeo.

- Da to više nikada nisi rekao! Sine, samo ponavljaj: Bit ćemo prvaci, bit ćemo prvaci!  To je jedino kako ćemo uspjeti - oštro mu je objasio, a onda u detalje nabrojio tko će mu sve u tome pomoći uz naglasak da su ga časne sestre u Travniku naučile kako je jednu grančicu lako slomiti, ali snop od 11 zajedno nemoguće. Samo ponavljaj: Bit ćemo prvaci, bit ćemo prvaci.

- Bit ćemo prvaci, bit ćemo prvaci - uzvatio je Zeko napokon.

- Bravo kapetane Zaic. 

- Zajec, šefe. 

- Ajde, ne pi*di! - odbrusio je legendarni trener s bijelim šalom.

Pogledajete video: 

>> Na promociji autobiografije Velimira Zajeca:

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
18:16 27.04.2022.

To nije ni Zeko a ni ciro. Ciru glumi onaj bosanac iz milijunasa a Zeku ne znam tko glumi. Zeko nikad ne bi rekao "napravit cemo i taj iskorak" a ciro "ne piz.." nego "nemoj zaj...vati".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije