Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAMO!

VIDEO Vjenčao se najskuplji dinamovac, pogledajte kako je izgledalo slavlje

Foto: screenshot
1/20
29.05.2021.
u 20:17

Inače, Marko i i Marija zajedno su tri godine, a za njihovu vezu javnost je saznala kada su zajedno snimili reklamu za jedan šampon za kosu, a za svadbu je saznala putem Marijinog Instagrama

Marko Pjaca (26), najskuplji Dinamov nogometaš u povijesti zaručio se nedavno za dugogodišnju djevojku Mariju Pavičić, a danas su se i vjenčali, objavila je novopečena gospođa Pjaca.

Premda nogometaš Genoe pokušava čuvati svoj privatni život od janosti, na društvenim mrežama isplivale su fotografije na kojima slavi momačku večer.

29.05.2021., Zagreb - Nogometas Marko Pjaca ozenio je Mariju Pavicic. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Fotografiju je podijelio nogometaš Vlaho Veneti, a na njoj se vidi kako se sedmorica prijatelja zabavljaju na brodu u Porto Cervu na Sardiniji. Uzvanici su odjeveni u iste šarene košulje dok je Pjaca u zebrastom uzorku. U komentarima se javila i sama Marija Pavičić, koja je komentirala: “Vratite mi ga čitavog!”. Pjaca je otkrio i kako mu je upravo Vlaho kum.  Veneti je na Instagramu objavio i nekoliko videa s proslave, a na jednoj se vidi i emotikon zaručničkog prstena. Uz Vlahu s Pjacom su slavili i Marko Rog, Filip Krovinović, Darijan Žarkov i Luka Mekiš.

Inače, Marko i i Marija zajedno su tri godine, a za njihovu vezu javnost je saznala kada su zajedno snimili reklamu za jedan šampon za kosu, a za svadbu je saznala putem Marijinog Instagrama. Marko se još nije pohvalio. 

Podsjetimo, Pjaca je prije pet godina oborio rekord Luke Modrića, kada je iz Dinama prešao u Juventus za 22,5 milijuna eura. 

Pogledajte videe s vjenčanja:

Ključne riječi

Komentara 10

EP
Epil
10:39 30.05.2021.

E moj momak, ako nemaš dobrog odvjetnika koji ti je sastavio mrak predbačni ugovor, do kraja karijere ćeš igrati za nju, a za sebe ćeš, nakon razvoda, jedva za kruha imati.

DU
Deleted user
09:35 30.05.2021.

Za 5 godina vijest o rastavi

JO
Jose Oklahoma
13:44 30.05.2021.

Još jedna sponzoruša omastila brk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije