Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ZAGREBA

VIDEO Veselin Vujović potpuno izgubio živce i ponizio vlastitog igrača!

Veselin Vujović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
20.11.2019.
u 22:53

- Umri, bre, da te više ne gledam - rekao je mu je Vujović uz nekoliko psovki.

Rukometaši PPD Zagreb izgubili su jučer u zaostaloj utakmici SEHA lige na gostovanju kod Meškova u Brestu s 29:33 (15:16). Hrvatski prvak nakon pet kola tako ima tri pobjede i dva poraza.

Trener Zagreba Veselin Vujović poznat je kao temperamenta čovjek, no tijekom jedne minute odmora prešao je granicu dobrog ukusa. Crnogorski stručnjak bio je vidno ljutit što je osjetio jedan njegov igrač.

- Umri, bre, da te više ne gledam - rekao je mu je Vujović uz nekoliko psovki. Snimku ispada možete pogledati ovdje.

A nakon što u prvoj utakmici na klupi Zagreba od Barcelone izgubio sa 17 razlike, Vujović je poručio:

- Rekao sam si: Crni mučeniče, čega si se dohvatio! Za što se uhvatiti... Neshvatljivo je da tako mladi igrači djeluju tako “teretno”... Ali, to je strah. Manjak kvalitete izaziva strah.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
23:40 20.11.2019.

Sirovo duhovno seljaštvo. S čovjekom ili trenerom to nema niti jedne jedine dodirne točke.

Avatar miki75
miki75
11:15 21.11.2019.

Seseljevac umislio da se u Zagrebu moze ponasat kao prosle godine u Nisu gdje je bio trener i podrzavao Seseljevog sina Vucica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije