Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U BIH

VIDEO Vandali zapalili cijeli travnjak: 'Djeca se ovdje igraju, ovo je za zatvor...'

FK Sloga Doboj
14.07.2021.
u 17:32

"Što je sljedeće... Do sada ste rušili, lupali, uništavali na razne načine... Sad je došao red da palite... Ovo nije za kazne, ovo je za robije... Djeca se ovdje igraju...", napisali su na svojemu Facebooku

FK Sloga Doboj šokirala je na svojim društvenim mrežama najnovijim videom kojega su objavili. Naime, na njemu je njihov travnjak ili barem ono što je od njega ostalo nakon što ga je netko zapalio. 

"Što je sljedeće... Do sada ste rušili, lupali, uništavali na razne načine... Sad je došao red da palite... Ovo nije za kaznu, ovo je za zatvor... Djeca se ovdje igraju...", napisali su na svojemu Facebooku vidno razočarani i ljutiti.

Srećom, sve su na vrijeme ugasili vatrogasci, no materijalna šteta sigurno neće dobro doći klubu koji se natječe u Prvoj ligi RS-a. 

Komentara 2

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
18:35 14.07.2021.

Sad nas davite i vijestima iz Republike Šumske!? Paljenje im je prešlo u naviku.

KR
Krotila
18:18 14.07.2021.

Samo da se ne zapali cijela BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije