Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez

VIDEO Uznemirujuće snimke: Torcida poslala pismo ministru Božinoviću pa objavila snimku policijske brutalnosti

Screenshot / Torcida Split
23.10.2022.
u 17:00

Dva policajca mlatila su jednog pripadnika splitske navijačke skupine.

Hajduk i Dinamo odigrali su derbi na Poljudu u petak koji je završio 1:1, ali daleko od toga da je sve proteklo u najboljem redu. 

Nažalost, umjesto o nogometu, najviše se priča o novom sukobu policije i pripadnika navijačke skupine Torcida, objavljen je nedavno snimak policijskog iživljanja nad jednim navijačom. 

Neredi su započeli ispred prostorija Torcide, ispaljeni su i hici iz pištolja u zrak, pa su se šestorica ljudi razbježali i krenuo je policijski lov. 

Jednog uhićenog navijača su premlatili pa su prolazniku naredili da izbriše snimku kada uočili da je sve uhvaćeno mobitelom. 

Na prvom videu koji je sniman s prozora zgrade, ne vidi se najbolje postupanje policije, no Torcida je na svojim stranicama objavila dosad neviđenu i uznemirujuću snimku.

Iz videa koji je nastao u Splitu može se razaznati kako dvojica policajaca tuku torcidaša na podu, a jedan ga udara i nogama.

''Pamti pa vrati'', napisala je Torcida u objavi.

Standings provided by Sofascore
 

Ključne riječi

Komentara 34

JO
Jordi
17:11 23.10.2022.

A što bi trebali. Djelit huliganima čokolade. Drogirana bagra koja terorizora cijelu državu. Jedino kod nas čovjek ne može normalno sa familijom otić na utakmicu

BO
Bojnik
17:22 23.10.2022.

Bravo, hrvatska policija! Tucite dok pendrek pukne. Predugo smo taoci tok smeća.

Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
17:20 23.10.2022.

He-he-he... Vidi ga kako se koprca i zabacuje nožice nakon svakog udarca palice. Izgleda da udarac palicom još uvijek jednako (a možda i više ?) boli kao i u vrijeme dok ih je u bivšoj državi koristila 'narodna milicija'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije