Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREPČANI SE OPRAŠTAJU

VIDEO Tuga u najdražem Ćirinom kafiću, gori lampion za trenera svih trenera

Zagreb: Fotografija Ćire na dresu Dinama uz lampion u izlogu kafića Charlie
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
08.02.2023.
u 11:54

Za Ćiru su upalili lampion, stavili Dinamov dres te postavio njegovu svakodnevnu narudžbu - mali macchiato i Cedevitu od limuna.

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević preminuo je danas, dan uoči svoga 88. rođendana. Ćiro je živio u najstrožem centru Zagreba i svakodnevno je ispijao kavu u kafiću Charlie.

Stoga su se spomenutom kafiću oprostili od trenera svih trenera. Za njega su upalili lampion, stavili Dinamov dres te postavio njegovu svakodnevnu narudžbu - mali macchiato i Cedevitu od limuna.

Naš novinar Dario Topić bio je na licu mjesta i pogledajte što je snimio. Susreo se i s konobaricom koja radi u Charlieju.

Komentara 1

VI
Vivian
13:07 08.02.2023.

Hvala ti Ciro za sve sto si ucinio za hrvatski nogomet, bio si, i zauvijek ostajes Legenda. Laka ti hrvatska zemlja koju si toliko ljubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije