Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO NA TRAVI

VIDEO Trener šokirao BiH odvratnim potezom! Nogom u međunožje udario Hrvata

Petar Franjić (desno)
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/5
03.10.2019.
u 23:02

Franjić je svoju karijeru počeo u Dinamu gdje je igrao u mlađim kategorijama. Nakon toga uslijedile su avanture u Lokomotivi, Sesvetama, Istri, Splitu, Qabali i Domžalama.U Široki je stigao prošle godine u desetom mjesecu

Nogometaši Širokog Brijega su na domaćem terenu u neizvjesnoj utakmici izbacili su Sarajevo u osmini finala Kupa nakon prave drame i uz pobjedu od 3:2.

Nakon utakmice se ipak više pričalo o stvarima koji nemaju veze s nogometom. Nakon što je s domaće tribine nekoliko navijača ušlo u raspravu s igračem Sarajeva Anela Hebibovića, a potom je doletjelo i nekoliko, a nažalost jedan od njih je pogodio Hebibovića u glavu. Nakon toga sudac Mujić je povukao igrače u svlačionicu i na Pecari je prekid trajao preko 20 minuta. 

Nakon povratka, u 87. minuti došlo je do ružnih scena na terenu. 

Ispred gostujuće klupu došlo je do obračuna Petra Franjića i Dušana Hodžića nakon čega je kompletna klupa gostiju ušla u teren. Franjić je zbog svega dobio crveni karton dok je njegov suparnik dobio žuti karton. U velikoj gužvi našao se i trener vratara Sarajeva Dževad Šarić koji je nogom u međunožje udario Franjića koji se zatim srušio na travnjak. 

Šarić je zbog udaranja zaradio crveni karton, a prijeti mu i veća kazna. 

Franjić je svoju karijeru počeo u Dinamu gdje je igrao u mlađim kategorijama. Nakon toga uslijedile su avanture u Lokomotivi, Sesvetama, Istri, Splitu, Qabali i Domžalama.U Široki je stigao prošle godine u desetom mjesecu. 

>>> Pogledajte što je napravila navijačica Cityja pred navijačima Dinama

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
23:52 03.10.2019.

Ako ne znas gdje je bosnjak ostavio noz ,pregledaj svoja leđa to im je najmilije mjesto , posebno ako glume prijatelja

DM
drazen.muhvic
07:17 04.10.2019.

U njih geni kameni?

DH
dalibor.hren
12:10 04.10.2019.

Treba im iz državnog proračuna poslati sto milijuna € pomoći!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije