Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su se nasmijali

VIDEO Trener Celtica usred presice javio se suprugi novinara

Neil Lennon (1)
Screenshot youtube
23.01.2013.
u 12:26

- Halo, Sharon, hoćeš li mi, molim te, prestati prekidati konferenciju. Ovdje Neil Lennon

Trener Celtica Neil Lennon nakon sinoćnje pobjede nad Dundee Unitedom napravio je pravi show na konferenciji za novinare i nasmijao sve prisutne. Naime, jedan od novinara ostavio je mobitel ispred Lennona i uključio snimanje, ne nadajući se da bi ga usred konferencije mogla nazvati supruga. Još manje je očekivao da će se Lennon javiti na poziv.

- Nije djelovala baš sretno, rekao je trener Celtica nakon prvog poziva koji je bio kratak jer je novinarova supruga brzo prekinula.

Taman kad je Lennon nastavio pričati uslijedio je novi poziv, a on se, naravno, javio. Prije toga novinara je upitao kako mu se supruga zove.

- Halo, Sharon, hoćeš li mi, molim te, prestati prekidati konferenciju. Ovdje Neil Lennon.

Nakon toga supruga Sharon ponovno je prekinula razgovor, a Lennon se obratio novinaru i izazvao salve smijeha.

- Michael, večeras nećeš van...

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije