Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARTIN ERLIĆ
Povratak na članak

VIDEO Tko je vatreni koji radi u polju? Obitelj mu nije imala za benzin, jedva su ga financirali

- Sretan sam kada me ljudi zaustave i kažu: “Mićo, blago tebi što si tako odgojio sina...!” Ali takva su sva moja djeca. Martinu sam kazao: “Sine, moraš biti čovjek, imati svoje ja, što će ti novac ako to ne ostvariš”. Dok je bio u Dinamu, nije imao novca, ali uvijek sam mu govorio da zadnjih deset kuna mora podijeliti sa svojim prijateljima, onda si čovjek.

Komentari 4

DU
Deleted user
13:23 24.06.2023.

Eh kad bi takvih više bilo! Prije par minuta sam bio u trgovini, i jedan dečko tih godina, iz čista mira napadne blagajnicu ...kako je on nedavno u "Holandiji" na karticu kupio marihuanu. A ona mu je rekla (prije toga) da sve može platiti karticom. ...Samo nek se prese....ava, kako je on svetski čovek!!!! Tko te pita što si i od kud si. Ali ne mora se znati kako je on "veliki dečko" Biti čvrsto na zemlji, voliti svoje ...skromnost bez obzira na uspjeh...to je danas rijetkost...

VL
LA
lajh1985
14:25 24.06.2023.

gdje je snimka kako radi u polju? ja vidim samo kak se slikal sa malo povrca.

VL
PO
Poletarac101
15:12 24.06.2023.

Jako nesiguran protiv Španjolske a to kaj radi u privatnom životu me ne ferma ni 5%

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.