Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvak

VIDEO Europskog prvaka Srbića u Dubravi dočekala bakljada: "Ti si heroj ulice"

Foto: Hrvatski gimnastički savez
1/2
18.04.2023.
u 10:00

U Turskoj je na Europskom prvenstvu osvojio zlato na preči

Najbolji hrvatski gimnastičar Tin Srbić (26) vratio se sinoć u Hrvatsku nakon što je u Turskoj na Europskom prvenstvu osvojio zlato na preči.

– Svi mi koji smo iz naše delegacije ostali u Antalyi, otišli smo na finu večeru, trener Lucijan Krce je počastio. Sam je izabrao jedan od najljepših restorana u gradu. Navodno je tamo već bio i svidjela mu se hrana i atmosfera. Malo se pojelo, popilo, ništa spektakularno. A, da, imali smo sjajan pogled na zalazak sunca. Prava romantika. Poslije smo prošetali gradom – istaknuo je Tin čiji je avion iz Istanbula kasnio je sat vremena, ali u zračnoj luci Franjo Tuđman čekali su ga otac Saša, majka Karin, pas Zdenko i nekolicina prijatelja.

Pravi doček dobio je u svojoj Dubravi. Tamo ga je pak čekala bakljada i pjesma.

Visjeli su i transparenti: "Tin iz Dubrave, heroj ulice", a zapjevalo se i: "Bježite ljudi, bježite iz gradaaa...".

 

Tin nije samo heroj Dubrave, već cijele Lijep naše. Pa u sedam finala osvojio je šest medalja, a tek mu je 26 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije