Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Enrique Llopis

VIDEO Stravičan pad atletičara, pao na glavu i ostao nepomično ležati

European Athletics Indoor Championships
Foto: MURAD SEZER/REUTERS
1/5
06.03.2023.
u 14:22

Llopis je bio jedan od favorita za osvajanje medalje, no ružne scene odigrale su se kada je, nakon što je zakačio zadnju prepreku nogom, pao na vrat i glavu.

Španjolski atletičar Enrique Llopis pretrpio je težak pad tijekom utrke na 60 metara prepone na Europskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulte je hitno prevezen u bolnicu. Llopis je bio jedan od favorita za osvajanje medalje, no ružne scene odigrale su se kada je, nakon što je zakačio zadnju prepreku nogom, pao na vrat i glavu.

Na stazu je brzo stigla liječnička služba koja je okružila atletičara kako bi se publici spriječio pogled na nesreću.

Enrique Llopis iznesen je na nosilima s imobiliziranim vratom, a publika je pljeskom pozdravila njegovo iznošenje nakon što je liječnik španjolske reprezentacije podigao palac u zrak. 

Srećom, španjolski atletski savez kasnije je priopćio da se Llopis osjeća dobro.

- Enrique svi zahvaljuje na podršci - poručili su iz saveza.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
21:02 06.03.2023.

zakvačio...nekada davno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije