Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacija!

VIDEO Stephens iznenadila: Serenin poster zamijenit ću svojim

Sloane Stephens (1)
Press Association/PIXSELL
23.01.2013.
u 10:47

- Bože, ovo je nevjerojatno. Mislim da ću sada staviti svoj poster na zid. Nemam riječi kojima bih opisala ovaj osjećaj

Nizu nevjerojatnih pothvata u svojoj karijeri Roger Federer dodao je još jedan: deseti put zaredom ušao je u polufinale Australian Opena! Posljednja žrtva njegova pohoda bio je Jo-Wilfried Tsonga, koji je prvi oduzeo servis Švicarcu na turniru (nakon što je Federer dobio svih 57 gemova dotad), natjerao ga da odigra pet setova i ostane na terenu tri sata i 34 minuta. No, sve to nije bilo dovoljno: Federer je pobijedio sa 7:6 (4), 4:6, 7:6 (4), 3:6, 6:3 iskoristivši petu meč-loptu, ali prvu na svoj servis.

Roger pamti finale OI

U polufinalu sučelit će se s Andyjem Murrayem koji je za samo 111 minuta, sa 6:4, 6:1, 6:2, izbrisao s terena Francuza Jeremyja Chardyja.

– Nadam se da ću se oporaviti od ovog rata s Tsongom. Andy je težak suparnik, prošle je sezone blistao i on je svakako budućnost tenisa – kazao je Federer, kojemu je učinak u međusobnim susretima sa Škotom negativan (9-10), no može se utješiti da je u mečevima na tri dobivena seta izgubio samo jednom – u finalu OI u Londonu.

U ženskom dijelu turnira veliko iznenađenje priredila je 19-godišnja Amerikanka Sloane Stephens. U četvrtfinalu je sa 3:6, 7:5, 6:4 izbacila ni manje ni više nego Serenu Williams, 15-erostruku osvajačicu Grand Slam turnira.

U srazu dviju tamnoputih Amerikanki do preokreta je došlo u drugom setu nakon što se Serena sve teže počela nositi s grčevima u leđima zbog čega je tražila i pomoć fizioterapeutkinje.

Stephens na Azarjenku

– Ovo je nevjerojatno. Mislim da ću Serenin poster na zidu zamijeniti svojim – ushićena je bila Sloane, koja u polufinalu ide na Viktoriju Azerjenku koja je sa 7:5, 6:1 nadjačala Svjetlanu Kuznjecovu.

Rezultati – juniori, osmina finala: Montgomery (SAD) – Miočić (Hrv) 6:3, 6:1; parovi, četvrtfinale: Kim/Chung – Miočić/Hačanov 7:6 (3), 7:5; juniorke: Siniakova (Češ) – Lekaj (Hrv) 6:0, 6:3; parovi, četvrtfinale: Konjuh/Zhao – Rosatello/Soylu 3:6, 6:2, 10:5; veteranke: Majoli/Schett – Davenport – Mauresmo 6:3, 1:6, 10:5; veterani: Enqvist/Santoro – Ivanišević/Pioline 1:6, 6:2, 10:8.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
13:05 23.01.2013.

Nešto je posvjetlila na ovoj slici?! ha hah ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije