Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO SU REAGIRALI

VIDEO Sramotno i skandalozno! Objavio kako tući žene u izolaciji pa brzo požalio

Josh Warrington and Carl Frampton Public Workouts - National Football Museum
Foto: Dave Thompson/Press Association/PIXSELL
1/5
31.03.2020.
u 10:14

Saundersov video stigao je i do tamošnjeg boksačkog saveza koji mu je odmah oduzeo licencu i zakazao saslušanje, a boksač je rekao kako se samo šalio

Billy Joe Saunders, britanski boksač koji je dosad bez poraza u karijeri, suspendiran je nakon skandaloznog videa u kojem savjetuje muškarce kako tući žene tijekom karantene koja je nastupila zbog koronavirusa.

Video se proširio putem mobilne aplikacije, a ubrzo su ga objavili i britanski mediji te je završio na društvenim mrežama. U videu Saunders udara vreću uz popratne, sramotne komentare.

- Htio sam napraviti mali poučni video za sve vas očeve, muževe, dečke koji imate djevojke. Ako vam vaša žena ne da mira, a vi se trudite ostati mirni, to je u redu, ali nakon šestog, sedmog dana, bit ćete pred eksplozijom - počeo je. 

Saunders tu nije stao već je krenuo dalje pa je nastavio s idiotskim komentarima što napraviti.  

- Odjednom žena kreće prema vama i počinje vam prigovarati, ne znam što ste napravili, ali uzrujali ste je. Kada vam priđe, pogodite je jako u bradu. Pomislit će: "Što se događa?" Neće znati što se događa pa se spustite na koljena i dovršite je - rekao je Sanders uz udarac u vreću.

Saundersov video stigao je i do tamošnjeg boksačkog saveza koji mu je odmah oduzeo licencu i zakazao saslušanje, a boksač je rekao kako se samo šalio

Saunders u karijeri ima 29 pobjeda u isto toliko borbi, prvak je svijeta po WBO-u, a početkom svibnja trebao se boriti u Las Vegasu protiv Meksikanca Canela Alvareza.

>>> Pogledajte što o koronavirusu kaže Ivan Đikić

 

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mica1111
10:54 31.03.2020.

Tako se to radi.Sad nek sebe mlati po glavi!

BO
Bonaparte
12:49 31.03.2020.

Šmeker

RO
romobil
11:44 31.03.2020.

Hrvatski korjeni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije