Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki skandal

VIDEO Sramota na Euru, hrvatska rukometašica tvrdi: 'Navijači su vrijeđali mene i moju majku'

Ljubljana: Europsko prvenstvo rukometašica, grupa A: Hrvatska - Mađarska
Sanjin Strukic/PIXSELL
17.11.2022.
u 08:58

Mlada reprezentativka Tena Petika izjavila je kako se našla na meti uvreda s tribina zajedno s majkom Snježanom Petikom.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija odradila je posljednji nastup na ovogodišnjeg Euru na kojem nažalost, nisu uspjele ponoviti senzaciju i obraniti brončanu medalju. 

Bez Ćamile Mičijević ipak nije išlo, zadnji protivnik u skupini bila je Švedska koja je slavila 31:27, dok je izbornik Nenad Šoštarić bio zadovoljan prezentacijom u prvom dijelu. 

>> VIDEO: Izjava izbornika Hrvoja Horvata na okupljanju rukometne reprezentacije uoči kvalifikacija za EP 2024.

Tena Petika je sa šest golova bila najefikasnija kod 'kraljica šoka', dok je Nathalie Hagman postigla osam pogodaka za Švedsku.

Upravo je Tena Petika jedna od najmlađih članica reprezentacije, kći bivše hrvatske reprezentativke Snježane Petike, koja je sada pomoćnica izbornika Šoštarića.

 - Bilo je puno vrijeđanja od strane navijača, kako prema meni tako i prema mojoj mami, ali mislim da sam na kraju pokazala što mogu. Nastavit ću raditi i nadam se kako ću biti sve bolja. Šveđanke su na početku kažnjavale svaku našu pogrešku, ali u nastavku nam je proradio napad i umalo smo ostvarile karakter - otkrila je Petika nakon utakmice. 

 

 

- Ove cure imaju karakter, a razlog za padove na ovom prvenstvu prvenstveno je zbog fizičke spreme. Drugo poluvrijeme ove utakmice je bila lijepa rukometna priča za nas. Žao mi je prvog poluvremena, kod 6:6 smo im dale dvije lopte u ruke i Šveđanke su se odvojile, promašile smo previše ‘zicera’, što su one iskoristile za protunapade - prokomentirao je Šoštarić utakmicu protiv Švedske.

Standings provided by Sofascore

 

 

Komentara 12

Avatar mustafa2
mustafa2
09:23 17.11.2022.

" Bilo je puno vrijeđanja od strane navijača" ??? od kojih navijaca, nasih,svedskih, vanzemaljaca ..... ??? tako to izgleda kad je novinarska diploma dobivena u nis ili leskovac.

VO
Votum
09:43 17.11.2022.

Ili su Šveđani totalno otišli na kvasinu, ili su BreŠveđani opet dali maha svojoj kulturi...

DU
Deleted user
11:19 17.11.2022.

Ma totalno ste loše, zajedno sa nesposobnim trenerom koji se vadi na to da nema repke bez jedne igračice.... haloooo, jesi ti trener ili narikača?! I bez svakoga se može, samo treba volje i hrabrosti da se igra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije