Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MADRIDU

VIDEO Snimljeno kako se Modrić ponio prema navijaču u hrvatskom dresu, ovo mu neće zaboraviti

Luka Modrić
Foto: Printscreen
1/4
24.04.2023.
u 10:09

Modrić je ugledao jednog dječaka u dresu hrvatske reprezentacije, došao do njega i darovao mu svoj dres. Otac, koji je također bio u hrvatskom dresu, bio je oduševljen, a njegov drugi sin gotovo se rasplakao.

Nogometaši Real Madrida svladali su u subotu pred svojim navijačima Celtu Vigo s 2:0. Prvi pogodak za Real postigao je Marco Asensio u 42. minuti, pogodivši gornji lijevi kut suparničkog gola. U 48. minuti Asensio je asistirao, a Eder Militao postigao pogodak za 2:0.

Luka Modrić bio je među pričuvama, a Carlo Ancelotti ubacio ga je u igru u 81. minuti tako da je hrvatski kapetan proveo nešto više od 10 minuta na terenu. A nakon posljednjeg sučeva zvižduka, Modrić je napravio potez koji je Real objavio na svom Twitter profilu uz opis "kada ti Luka Modrić pokloni dres".

Naime, Modrić je ugledao jednog dječaka u dresu hrvatske reprezentacije, došao do njega i darovao mu svoj dres. Otac, koji je također bio u hrvatskom dresu, bio je oduševljen, a njegov drugi sin gotovo se rasplakao. Nema sumnje da je ovo bio poseban i neponovljiv trenutak za obitelj u hrvatskim dresovima.

>> Stigla je nova potvrda o nastavku karijere Luke Modrića: 'Blizu je ostvarenja velikog sna'

Ključne riječi

Komentara 5

JO
jovica91
21:09 24.04.2023.

Hrvati su veliki domoljubi,pošteni ljudi oni jako vole svoje sportaše.

Avatar 15545
15545
14:40 24.04.2023.

Lako je tudje davati, kaj nije dao iz svog zdepa za pomoc Petrinji? Zaboravko ni porez ne moze da plati od skrtosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije