Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA KANADU
Povratak na članak

VIDEO Snimili smo trening Hrvatske u Kataru: Modrić i ostali trčali po neizdrživoj vrućini

Luka Modrić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić i Dominik Livaković su nizali krugove oko terena, dok je dio igrača bio u teretani. Za to vrijeme Dalićevi pomoćnici Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Ivica Olić su radili s ostatkom momčadi pod budnim izbornikovim okom.

Komentari 9

SA
Sale7
18:04 24.11.2022.

Neizdrživoj vrućini? Iz prve ruke mogu reći da ovo nije istina

VL
BE
Beyonder
07:51 27.11.2022.

Vau trenirali po vručini!! Radnik na krovu provede cijeli dan na 35 radeći ko konj za svotu kojom si oni dupe brišu.

VL
TE
Teig1
10:00 26.11.2022.

To je problem opet i uvjek, neko kalkuliranje. Zar nije jednostavno istrčati na teren i pokazati odlučnu igru. Poraz ili pobjeda pokazaće zalaganje i treća. Nitko od nas nezahtjeva svaki put finale,budimo realni. Draže mi je muška igra, tehnički dotjerana nego neko neprekidno dodavanje sa liberom.

VL
Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
23:09 24.11.2022.

Pozdrav ako ovo slucajno procitaju vatreni. Ja vijerujem u vas ,i ako se dokazala teza grupa nego sto smo mislili. Modricu.Ti kao najstariji mirnocu ufuraj u igru ,i ostani samo na svom mjestu. To pisem jer mladi su se ko ljencine borili za repku. Sramota da si ti tri puta vise trcao od njih. Jedan za sve,sve za jednoga. Borite se za narod svoj i cast nasu. Pozdrav i sretno. Mozete vi shvakoga dobit. Al ako ste se borili,ja se nebudem ni ljutio,jer ste dali sve od sebe. Sretno🤞🤙🙌💗🦁🥈🙏

VL
BE
Berri
11:46 24.11.2022.

Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Ivica Olić zajedno nemaju 20 utakmica kao prvi treneri u klubovima. s druge strane, svi su bili fantastični igrači, svi su zadužili Hrvatsku i zajedno imaju 200 milijuna eura na računu. Više bih volio da je Dalić kao pomoćnika uzeo nekog što je Goran Tomić ili Nenad Bjelica.

VL
PU
Pametan-u-moru-ludih
14:00 24.11.2022.

Tko bi rekao da oni treniraju...po onome sto pokazuju na terenu. Svi se boje pucati na gol, i letiti u kazneni prostor sa loptom u nogama, Siguran sam da na treningu kao na utakmici samo pimplaju loptom.

VL
LO
Lolita3
14:19 27.11.2022.

Je li Meteoalarm već oglasio uzbunu (čit. histeriju)?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.