Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINUT SUSRET

VIDEO Skandal u Srbiji: Grobari skandirali ratnom zločincu Mladiću, obračunavali se s igračima

Partizan pobijedio Dunajsku Stredu, sukobili se navijači na istočnoj tribini
V.V./PIXSELL
08.08.2021.
u 23:45

Već u 38. minuti utakmica je prekinuta zbog pogrdnih povika iz svečane lože stadiona u Novom Pazaru, ali je ubrzo nastavljena, no tu nije bio kraj

U susjednoj Srbiji igra se 4. kolo tamošnje Superlige, a nakon nevjerojatnog šamara nasred Marakane u Zvezdinoj utakmici, ništa manje drame nismo vidjeli niti na onoj crno-bijelih. 

Naime, Partizan je gostovao na Novom Pazaru i činilo se da će ta utakmica teći posve mirno jer je beogradski klub imao nakon sat vremena igre velikih 3:0.  No, čini se da njihovim navijačima to nije bilo dovoljno. 

Već u 38. minuti takmica je prekinuta zbog pogrdnih povika iz svečane lože stadiona u Novom Pazaru, ali je ubrzo nastavljena, no tu nije bio kraj.

U 42. minuti Bibars Natcho sjajnim šutem sa više od 20 metara pogađa za 1:0 na što su domaći navijači zasuli teren upaljačima. 

U nastavku utakmice, Partizan je povisio prednost u 49. minuti golom Uroševića, a onda je za 10 minuta utakmica prekinuta, ali ovoga puta zbog navijača Partizana. Smirio ih je kapetan, ali samo na kratko. 

Već u 61. minuti imali su 3:0, ali tek je tada krenuo pravi kaos. Navijači Partizana bacaju predmete na teren, skandiraju ratnom zločincu Ratku Mladiću i nekolicina ih se spušta na travnjak kako bi se, iz za sada nepoznatih razloga, obračunala s Izraelcem Natchom. 

Video možete pogledati OVDJE.

Upleli su se i stručni stožeri, bilo je žešćeg naguravanja, a sudac je prekinuo cijeli susret i to na više od pola sata.

Igrači Novog Pazara odlučili su kako se na teren neće vratiti dok su na tribinama Grobari pa su specijalci udaljili navijače Partizana s tribina kako bi se susret mogao neometano privesti kraju. 

Ključne riječi

Komentara 36

ZA
!zagreb!
07:01 09.08.2021.

Vatrica ludila se održava pa po potrebi će se pojačati.

UM
umnjak
06:59 09.08.2021.

Ovo je pravo izvješće iz srbijanske lige. E to je novinarsfvo. Mnogo dobro.

BR
BratGandalfovogBrata
08:01 09.08.2021.

baš želite da nas srbija zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije