Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE BURNO

VIDEO Skandal u BiH: Igrači Sarajeva napustili teren zbog sudačke lakrdije. Ibričić je podivljao

Arena Sport screenshot
13.03.2024.
u 20:10

Sve je eskaliralo nakon prekršaja koji je dosuđen u korist Borca u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Neviđene scene događale su se na stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu. Uzvratna utakmica četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Borca iz Banja Luke prekinuta je u sudačkoj nadoknadi i to zbog toga što su nogometaši domaćih odlučili napustiti teren. 

GALERIJA 'Dok smo išli prema stadionu, svašta su bacali na Dinamov autobus'

1/7

Banjalučki Borac je imao prednost od 2:1, a domaći su nezadovoljni odlukama suca Matea Muse odlučili iz protesta napustiti travnjak i zaputiti se prema svlačionici. Sportski direktor  i legenda Hajduka Senijad Ibričić i trener Simon Rožman ušli su na teren i naredili svojim igračima da krenu prema tunelu.

Toj odluci presudila je sudačka nadoknada od samo pet minuta iako su domaći navijači i igrači smatrali da bi ona trebala biti puno veća. Sve je otišlo u nepovrat nakon prekršaja koji je dosuđen u korist Borca u prvoj minuti sudačke nadoknade. BiH mediji pišu da se dogodila prava sudačka lakrdija, ali to nije ništa novo na ovim prostorima...

VEZANI ČLANCI:

Ubrzo je na terenu izašao prvi čovjek Sarajeva Ismir Mirvić. Bilo je dosta negodovanja protiv suca Muse i pomoćnika, a igrači Sarajeva su uz ovacije tribina napustili teren. Nevjerojatan događaj možete pogledati OVDJE

Komentara 3

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:41 13.03.2024.

Znači bila je lakrdija po mišljenju jedne strane. I zbog toga stoji u naslovu kao činjenica?🤔

EX
Expert123
08:34 14.03.2024.

Kad su natezali rukama i nogama za njih onda su im valjali

KU
kublajkhan
08:17 14.03.2024.

Iako baš i ne pratim bih ligu previše, iz ovo malo uvida što imam čini se da je cijela liga namještena da Borac bude prvak. Dodik je očito podmazao kotačiće. UEFA bi trebala zabraniti nastup Borcu u kvalifikacijama za europska natjecanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije