Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alarmantna situacija

VIDEO Sevilla smijenila trenera, navijači vrijeđali Rakitića i suigrače

Rakitić
Reuters/Pixsell
14.01.2013.
u 20:41

Na klupu Seville postavljen je Unai Emery koji je slobodan otkako je napustio Spartak iz Moskve

Nakon što je Sevilla poražena od Valencije (0:2) trener Michel izgubio je povjerenje uprave te je danas smijenjen. Andaluzijski klub u posljednjih je sedam susreta ostvario tek jednu pobjedu. Kada se tome pridoda i teška financijska situacija kluba, zbog koje će morati prodavati najbolje igrače, čini se da bi se Sevilla ove sezone mogla grčevito boriti za opstanak.

Na klupu je postavljen Unai Emery koji je slobodan otkako je napustio Spartak iz Moskve, a ugovor je potpisao do 2014.

Uz sve to, na današnjem treningu pojavili su se i navijači koji su žestoko izvrijeđali Rakitića i suigrače te im jasno dali do znanja što misle o igrama kluba u posljednje vrijeme.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EUJ-
EUJ-
21:52 14.01.2013.

Nije fair da navijači Seville vrijeđaju Švicarca Rakiticha jer je solodan igrač sa Bundesliga iskustvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije