Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO EMOTIVNO

VIDEO Serena se slomila na presici, u suzama jedva izgovorila: 'Gotova sam...'

Twitter/Screenshot
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.02.2021.
u 11:11

Jedan novinar ju je pitao šta je utjecalo na to da napravi toliko grešaka nakon sjajnih mečeva koje je pružala na turniru. Emotivna američka tenisačica je spustila glavu, zaplakala i rekla: - Ne znam.

Američka tenisačica Serena Williams imala je izuzetno emotivno izlaganje na konferenciji za medije nakon poraza od Japanke Naomi Osake (2:0) u polufinalu Australian Opena.

Sjajna Osaka nije dozvolila Amerikanki da dođe na korak od povijesnog 24. Grand slama u karijeri. Serena će ostati na 23, što je jedan manje od legendarne Margaret Court.

Serena se trudila ostati pribrana na konferenciji za medije nakon poraza.  Međutim, Williams je briznula u plač opisavši svoj polufinalni nastup kao "dan prepun velikih pogrešaka".

- Odvagnula sam pogreške danas. Toliko sam pogrešaka napravila sama. Iskreno, imala sam priliku za pobjedu. Mogla sam povesti 5-0. Danas mi je zaista bio dan pun velikih pogrešaka - rekla je 39-godišnja američka teniska zvijezda.

Jedan novinar ju je pitao šta je utjecalo na to da napravi toliko grešaka nakon sjajnih mečeva koje je pružala na turniru. Emotivna američka tenisačica je spustila glavu, zaplakala i rekla:

- Ne znam.

Potom je samo ustala i kroz suze izgovorila kratko:

- Gotova sam.

Odmah nakon tih riječi napustila je konferenciju za medije.

Podsjetimo,  Japanka Naomi Osaka i Ameeikanka Jennifer Brady igrat će u finalu prvog grand slam turnira sezone Australian opena. Osaka, treća nositeljica u prvom polufinalnom susretu zaustavila je osvajačicu 23 grand slam naslova Amerikanku Serenu Williams pobijedivši je sa 6:3, 6:4. Jennifer Brady, 22. nositeljica, za nastup u finalu eliminirala je Čehinju Karolinu Muchovu nakon napete borbe sa 6-4, 3-6, 6-4.

Najbolji rezultatat 25-godišnje Brady na grad slamovima do sada je bilo na zadnjem US Openu kada je stigla do polufinala gdje je potom izgubila od Osake. Japanka, koja je zaustavila Williams na putu do rekordnog 24. grand slam naslova, u finalu će se boriti sa svoj četvrti grand slam naslov nakon što je osvojila US Open 2018. i 2020. te Australian Open 2019. godine.

- Napravila sam nekoliko neprisiljenih pogrešaka na početku danas, bila sam nervozna i uplašena. Tada sam uhvatila ritam i najvažnije mi je bilo zabaviti se - rekla je Osaka nakon meča.

- Uvijek mi je velika čast igrati protiv Serene i sam nisam htjela izgledati loše pa sam se zaista potrudila - dodala je 23-godišnja Japanka. Williams  je izgubila četiri finala grand slama od 2017. godine kada je osvojila Australian Open.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Trpimir
Trpimir
11:50 18.02.2021.

Serena i Venus su dva djecaka kojima je otac gladan para i zarade u pubertetu promjenio spol.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
21:34 19.02.2021.

u meču Serene Williams protiv Naomi Osake pobijedila je žena.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
21:33 19.02.2021.

uh, što mi je drago (uvijek mi je drago!!!) kad ta muškarača izgubi!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije