Naslovnica Sport Na rubu

VIDEO Seksi boksačica poljubila suparnicu u usta, pogledajte što je uslijedilo

Takva vrsta provokacije odavno nije novost u svijetu borilačkih sportova, a gledatelje su svojedobno iznenadili i Jerome Le Banner i Mike Bernardo
04. listopada 2019. u 12:39 2 komentara 22892 prikaza
Ewa Brodnicka i Edith Soledad Matthysse
Foto: Screenshot

Poljakinja Ewa Brodnicka, aktualna boksačka prvakinja u perolakoj kategoriji po WBO verziji, pošteno je u četvrtak zakuhala situaciju, samo dan uoči borbe protiv Argentinke Edith Soledad Matthysse.

Diletta Leotta Neodoljiva Diletta Navijači molili lijepu voditeljicu da im pokaže grudi, pogledajte kako je to prošlo

Brodnicka je tijekom službenog vaganja u poljskome gradu Częstochowa iznenada poljubila argentinsku suparnicu u usta, pa odmah zauzvrat dobila šamar jer se Argentinki nimalo nije svidjela ta provokacija.

Uslijedio je manji incident te upit Matthysse protivnici: – Djevojko, pa jesi li ti normalna?

Identičan smo prizor mnogo puta imali prigodu vidjeti u prošlosti, poljubljeni borci uglavnom su bijesno reagirali, ali jako dobro pamtimo i situaciju kada su se u svibnju 1995. godine u ringu uoči borbe sučelili Jerome Le Banner i Mike Bernardo.

Gea Braha Zemljo, otvori se VIDEO Kada te ljepotica pomnoži s nulom: Još jedna prosidba završila neslavno   

Le Banner je tada također poljupcem u usta pokušao rivala izbaciti iz takta, ali Bernardo ga je iznenadio i suparniku uzvratio još sočnijom pusom. Gledatelje je prizor dobro nasmijao, a zatim su se svemu počeli smijati i sami do tog trenutka nabrijani borci.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • silvano:

    argentinka je homofobna. strava...

  • stupstabilnostisauchaipuh:

    Othmar Ederer, predsjedavajući Katoličkog medijskog udruženja, podsjetio je da su izvorni naziv kluba trebali mijenjati. Stoga od 1877. nije bilo tiskovno udruženje biskupije, već tiskovno udruženje u biskupiji. – S ovime je postalo jasno da klub nije u vlasništvu ili ... prikaži još! pod upravom biskupije – rekao je Ederer. Kao važan korak naveo je stvaranje jasne vlasničke strukture 1990-ih. – Neovisnost je osnova koja omogućuje našim medijima da izvršavaju svoje odgovornosti. Za neovisno, korektno i pošteno izvještavanje, bez političkog utjecaja i bilo kakvih interesnih skupina - pojasnio je Ederer. Štajerski biskup Wilhelm Krautwaschl ustvrdio je da je upravo ideološki temelj omogućio i slobodnu raznolikost. – Više nije dovoljno samo se informirati. Mediji moraju sebe objasniti, pružiti informacije. Moraju biti dijaloški. Morate sići s visokog konja. Moraju razumjeti vlastite kriterije racionalnosti. I to je dobro – rekao je biskup. slika i prilika današnje crkve