Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAGANO ŠETAO

VIDEO Samo jedan igrač Dinama nije pobjegao s terena kad je Torcida provalila

Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igra?i pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/8
04.04.2024.
u 07:48

– Da su nam mjerili brzinu trčanja, bilo bi to više od 35 km/h, skoro mi je otišla zadnja loža. Neću to komentirati, nikome od nas ništa se nije dogodilo. I u subotu i danas, organizacija je bila savršena, svi su napravili svoj posao – rekao je trener Sergej Jakirović

Ružne scene dogodile su se nakon derbija između Hajduka i Dinama u polufinalu Kupa na Poljudu. Dinamo je slavio 1:0 nakon čega su domaći navijači ružno reagirali. Torcida je utrčala na teren i krenula sprintati prema igračima Dinama. 

Igrači u plavom na vrijeme su reagirali i pobjegli u svlačionicu te tako izbjegli kontakt s ratobornim domaćim navijačima.

– Da su nam mjerili brzinu trčanja, bilo bi to više od 35 km/h, skoro mi je otišla zadnja loža. Neću to komentirati, nikome od nas ništa se nije dogodilo. I u subotu i danas, organizacija je bila savršena, svi su napravili svoj posao – rekao je trener Sergej Jakirović koji se također sklonio u u svlačionicu.

Međutim, snimka otkriva da jedan igrač Dinama nije pobjegao nego je lagano šetao prema tunelu. Riječ je o Bruni Petkoviću koji će ovim potezom sigurno zaraditi još više simpatija navijača Dinama.

Petković je nakon utakmice dobio dozvolu policije da se obrati BBB-ima.

– Hvala vam na podršci i hvala na svemu. Vani je puno ranjenih, policija moli da ne provociramo i da ne razgovara s vama cijela momčad. Hvala na svemu, pobijedili smo, nastavit ćemo i dalje. Vidimo se u nedjelju na Maksimiru – rekao je Petković na megafon i zaradio pljesak.

>> Kaos u Splitu

Kaos na Poljudu: Torcida upala na teren, igra?i pobjegli u tunel! Specijalci tjerali huligane
1/26

 
Ključne riječi

Komentara 12

SA
Satnik1111
10:46 04.04.2024.

Hajduk kazniti suspenzijom Poljuda na duže vrjeme, Torcidi zabraniti gostujuće utakmice. Dosta tih orjunaških "navijaća" koji režiraju sukob juga i sjevera Hrvatske. Dobro pregledati snimki, pronači tu ekipu, neka snose posljedice.

Avatar Provokator1
Provokator1
11:28 04.04.2024.

Petković i kada igra malo trči... dakle ponio se uobičajeno za ponašanje na travnjaku. KRALJ !!!

CU
Cuturas
11:32 04.04.2024.

Petko bi potrčao ali mu se nije dalo. Car!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije