Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMETAJU IM SPONZORI
Povratak na članak

VIDEO Ronaldo pokrenuo lavinu: Pogledajte što je Locatelli napravio na presici

Veznjak Sassuola nakon dva gola protiv Švicarske stigao je na press-konferenciju i ondje napravio potez u maniri Cristiana Ronalda

Komentari 17

DU
Deleted user
09:20 17.06.2021.

Uskoro će njima neko objasnit da taj show oko napucavanja lopte po livadi,za koji oni imaju nenormalno visoka primanja neko mora financirati. Nije da branim colu ili heiniken, ali od kud si oni uzimaju za pravo birat koji sponzor se smije ,a koji ne smije reklamirat na presicama gdje oni mlate praznu slamu o tome kako su igrali pojedinu utakmicu.

VL
SI
sisavac
10:23 17.06.2021.

pa koja osviještenost o zdravlju, zaštiti okoliša. vozni park ovih nalickanih zvijezda je sve samo ne neka zaštita okoliša. Bugatti Centodiec kojeg povremeno vozika c ronaldo košta preko 8 mil eura. potrošač malo jači. koje je ovo licemjerje, pa bez coca cole kao sponzora, kao i ostalih igrača iz svijeta pića i općenito industrije, ovi nabijači lopte ne bi zarađivali više od prodavačice u lokalnom dućanu. smeta vam flaša coca cole na presici... nema problema, nema presice za vas, ove flašice su ciljano tu, one su reklama. to što se neki naloču bez mjere je njihov problem. čaša vina ima 3 puta više kalorija, plus da je alkohol to, pa nitko ne poteže pitanje... nego, jesu ti fini osviješteni igrači odbili sponzorski novac od arapskih šeika koji svoj narod drže u ropstvu, totalnoj pokornosti? jesu odbili novac od sponzora koji zarađuju milijarde na robi koju proizvodi sirotinja u pakistanu, indiji...? jesu odbili novac naftaša koji vrte milijarde na 'prljavoj nafti'? zašto imaju kolekcije skupih automobila, koji troše te prljave energente, ako su tako u svemu osviješteni? što nisu nekoj afričkoj sirotinji pomogli da u selu imaju barem neki bunar, pumpu, da imaju barem vode? čemu to što su počeli raditi? jel im jasno da boljih sponzora od coca cole nema? nije zdrava? halo, ima neka zabrana proizvodnje, distribucije, tog pića? nema, onda... ako lik želi tužbu, ona je kod ovih korporacija uvijek spremna. plus da će na idućim ugovorima o sponzorstvu biti i ovi detalji razrađeni.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
08:57 17.06.2021.

Ovo je barem progresivna akcija poznatih koja ima smisla. Obično samo promoviraju bedastoće i nastranost, ali reklamiranje zdravog života je hvalevrijedno.

VL
DA
Darlboro
09:38 17.06.2021.

Mislim da će netko plaćati kazne sponzorima, kako je ralizator napisao, ne ide to tako, ako sam ja platio upad, j.. ga, imam pravo na mjesto za stolom, pa zdravo il ne...

VL
KL
Klavocin
10:55 17.06.2021.

Nek pozovu brozovića i vidu da maknu vodu i stave viski

VL
WA
warbreaker
10:15 17.06.2021.

Cola bi mogla biti pametnija pa ne staviti boce odmah kod mikrofona ispred stolice. "Manje je više". Jbte koji seljaci u marketingu!

VL
PP
Pucvala_Premium.
12:03 17.06.2021.

Sad kad Vida izvadi kulen , seku i šikar slanine , i nategne coklić rakije , propast ce sva mesna industrija svijeta a dionice Slavonije skocit u nebo , inati se Slavonijo .......

VL
SJ
Sve je uzalud
14:42 17.06.2021.

....dosta je ljudima Terora korporacija i brendova....koji zamjenjuju sve dobro što je bilo do sada...

VL
RS
rasta sev
11:11 17.06.2021.

Krajnosti nas uvijek vode na pogrešan put, cola nije zdravo piće kao i mnogo drugih gazirnih pića (ali je najbolja) mineralna voda isto je gazirna u mješavini s vinom još i alkoholizirano piće al gemišt se ipak pije i vino je prehrambeni artikl isto kao i pivo ukupno gledajući sve su to smeća na kojima mnogi zarađuju veliki novac od kojeg i nogometaši dobiju dobar dio, malo mi je to licemjerno od loptogurača CR.

VL
VL
????
16:59 17.06.2021.

Baš me zanima hoće li ih UEFA kazniti, koliko se sjećam našima su u Rusiji opalili kaznu jer je netko na igralištu pio vodu na kojoj se vidila etiketa od Jane, a neka druga voda je bila kao "službena " za SP.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.