Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludost

Video: Realov navijač u dresu došao na Barceloninu tribinu

vla4
Foto: Reuters
1/2
23.04.2012.
u 14:25

Navijač Real Madrida došao je u dresu svog kluba na tribinu s Barceloninim navijačima. TV postaja Cuatro snimila je cijelu situaciju.

Komentara 4

Avatar carlito
carlito
16:49 23.04.2012.

Kako je proosao? Zamisli.

BR
bruno1257
17:14 23.04.2012.

Ajme da je ovo bilo u nas kako bi vi novinari pisali \"balkanci\", \"primitivizam\", \"huligani\" ... a ovako na svim portalima gotovo sa simpatijama pišete kako su izudarali čovjeka.

DU
Deleted user
17:42 23.04.2012.

...a čovjek se za_*****ao...Ili mu se, kao i meni, dogodilo da je kupio jednu lijepu kartu, na fenomenalnoj poziciji, preko interneta, pa osvanuo među grupom časnih sestara i sjemeništaraca iz Portugala! Na sreću, svi su bili za barcelonu, a ii ja nisam to trebao kriti, ali pedesetak metara dalje bio je box - odjel za Levante!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije