Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

City u pet minuta okrenuo utakmicu protiv Reala, blijedi Juventus poražen od Lyona

Luka Modrić je igrao za Real od prve minute, u 54. minuti je zaradio žuti karton, a teren je napustio u 84. minuti.

Komentari 9

ER
EroK
07:24 27.02.2020.

Nije mi žao "stare dame", a drago mi je da Mandžo zabija u Arabiji!

VL
DH
dalibor.hren
09:29 27.02.2020.

Konačno je kažnjen najprljaviji i najbezobrazniji igrač, Ramos!!!

VL
SS
sokac sa drave
23:52 26.02.2020.

Prvi gol Jezus cini faul na Ramosu sa dvije ruke ga baca u duelu iz ravnoteze taman toliko dovoljno da dobiva duel sa kapitenom Reala.Koji VAR koji bakraci samo brojite penale za hajduk i shvatit cete koja banda sjedi u kontrolnoj prostoriji.Kada je Sterling usao znao sam da ovaj ide po penal kao i uvjek kada se nemoze dati gol iz igre.Karvajal vrhom kopacke izbija loptu prije pada Sterlinga i nema govora o penalu.Tragicno je bilo nakon utakmice na drugom programu gdje je sjedila druzina hajduka koji su navijali protiv Modrica sto na sudu nije teretijo Mamica.Umjesto da ga hvale na sva usto posto je Luka bio jedan od najboljih na terenu oni govore da su golovi engleza postignuti pravilno.Jad i bjeda naseg novinarstva,nista koristi.

VL
Avatar Idler
Idler
23:11 26.02.2020.

Jesus kod prvog gola si je malke "zadržal" Ramosa, u ostala dva slučaja se hitil i OK. Pitanje je čem služi VAR ak se nit za velke momčadi poput Reala ne koristi....kaj moreju oni manjši očekivat ???

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
22:36 26.02.2020.

Real poveo iako je PSG bio opasniji,fantastično!Bili opasniji iako nisu igrali...

VL
Avatar xenon
xenon
22:04 26.02.2020.

Grotno loptanje na sredini terena se neda gledati. Toliko ih je međusobno strah da su "ubili" nogomet. Kada bi svi tako igrali nogomet nebi bio najpopularniji sport na svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.