Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA RAKETE
Povratak na članak

VIDEO Rakitić bocnuo tragičara Belgije: Idemo, Lukaku! Moramo ga počastiti

Rakitić je za Hrvatsku od 2007. do 2019. odigrao 106 utakmica i zabio 15 golova. Danas, s 34 na leđima, igra u Sevilli. Njegovi jedanaesterci iz Rusije još se pamte.

Komentari 4

DQ
Dq
12:13 02.12.2022.

Omalovažavanjem protivnika, kojeg nismo pobijedili , već smo odigrali bez golova, e , time i sebi rušimo rejting. A i da smo ih dobili sa par razlike, opet je dostojanstveno pričati dobro o protivniku, jer se time i sami uzdižemo. Treba nam usaditi pravi pobjednički mentalitet , a ne da slavimo samo jednu utakmicu. Di je još od finala.

VL
MI
Miko33
12:07 02.12.2022.

Eto umjesto da pomogne dečkima u Kataru, on grije ženu doma, kao da je već u penziji.

VL
Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
11:41 02.12.2022.

Meni ovo vise zvuci kao bockanje Hrvatske a ne Lukakua. Ispada kao da je Hrvatska ovisila samo o Lukakovim promasajima? Mozda bi i Belgija mogla poslati barem jedan paketic njihovih odlicnih cokolada Perisicu, Kovacicu i Brozovicu za one neiskoristene prilike? A i mediji pisu o tim Lukakuovim promasajima kao da ih je bilo najmanje 10, a u stvari bila su samo dva... ona stativa i onaj 'poklon' glavom u Livakoviceve ruke. U jednoj od tzv. 'prilika' primio je loptu od De Bruynea koja je vec bila presla granicu igralista, i taj gol bi bio ponisten i da je pogodio. Ono nespretno primanje na prsa sam vidio "mali milijun" puta... lopta ga je iznenadila jer je mislio da ce Lovren uhvatiti loptu glavom ispred njega, takve stvari se desavaju svake subote ili nedjelje... Hrvatska je kontrolirala utakmicu preko sat vremena i onda je uslijedio taj neobjasnjivi pad. Ali nesto se i protivnika pita, njihove zamjene su donijele preokret a nasi igraci su vec bili dosta umorni, a Dalic nije imao muda za jos poneku zamjenu da osvjezi tim jer da je iskoristio pravo svih zamjena pa izgubio, mediji bi ga razapeli...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.