Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra partija Hrvata

VIDEO Rakitić asistirao petom u remiju Seville kod Getafea

Rakitić
Reuters/Pixsell
19.01.2013.
u 22:01

U 20. kolu španjolske Primere Sevilla je gostovala kod Getafea (1:1), a pogodak za vodstvo Seville Reyesu je namjestio naš nogometaš.

Još je jedan Hrvat u subotu odigrao zapaženu ulogu u ligama petice. No, dok je Mario Mandžukić u Njemačkoj tresao mreže, Ivan Rakitić je u Španjolskoj asistirao. I to kako! Hrvatski je reprezentativac u 20. kolu Primere, na gostovanju njegove Seville kod Getafea, petom namjestio pogodak suigraču Reyesu za vodstvo Seville 1:0! Bilo je to u 39. minuti, no nije dugo Rakitićeva momčad izdržala. Četiri minute kasnije primili su gol za 1:1 (Colunga), a taj je rezultat ostao do kraja.

Rakitić je u igri bio do 86. minute, kada ga je zamijenio Del Moral.

Sevilla nakon 20 kola ima 23 boda i nalazi se na 12. mjestu prvenstvene tablice, a Getafe je dva mjesta iznad sa 26 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije