Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajland

Pozvala skupljačicu lopti u pomoć, a onda ju šokirala njena agresivnost

Sabine Lesicki
Foto: Twitter/WTA
31.01.2019.
u 08:41

Hrabra djevojka bila je spremna sve poduzeti kako se Lisicki ne bi osjećala ugrožena pa je bešćutno zgazila kukca, pokupila i vratila se na svoje radno mjesto

U dvoboju 2. kola WTA turnira u Tajlandu između Njemice Sabine Lisicki i Španjolke Garbine Muguruze, pobjedu je odnijela Muguruza, a možda joj je posao olakšala rijetko viđena situacija na terenu.  

Španjolka je dobila prvi set, a Njemica je imala vodstvo 2:1 u drugom setu, ali kod rezultata 40:40 na servis Muguruze, Lisicki je spazila kukca na terenu kojeg je pokušala pomaknuti reketom prije servisa. Nije uspjela pa je u pomoć pozvala mladu skupljačicu loptica.

Hrabra djevojka bila je spremna sve poduzeti kako se Lisicki ne bi osjećala ugrožena pa je bešćutno zgazila kukca, pokupila i vratila se na svoje radno mjesto. Ipak, takav "barbarizam" nije najbolje "legao" njemačkoj tenisačici koja je izgubila i drugi set sa 6:4.  

Komentara 11

MA
marelica
09:14 31.01.2019.

Eto, sad ni kukca ne smiješ zgaziti da te ne proglase monstrumom!

Avatar @proma-trač
@proma-trač
09:32 31.01.2019.

To je uistinu surovi barbarizam. Žao mi je kukca.Doma imam čitavu kolekciju prepariranih. Na kolekciji prepariranih mačaka također bi mi isto svaki kolekcionar pozavidio. A tek malih pudlica-imam ih već preko 10 komada. Idući tjedan dobivam one međede pande.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije