Naslovnica Sport Na rubu

Pozvala skupljačicu lopti u pomoć, a onda ju šokirala njena agresivnost

Hrabra djevojka bila je spremna sve poduzeti kako se Lisicki ne bi osjećala ugrožena pa je bešćutno zgazila kukca, pokupila i vratila se na svoje radno mjesto
31. siječnja 2019. u 08:41 11 komentara 3158 prikaza
Sabine Lesicki
Foto: Twitter/WTA

U dvoboju 2. kola WTA turnira u Tajlandu između Njemice Sabine Lisicki i Španjolke Garbine Muguruze, pobjedu je odnijela Muguruza, a možda joj je posao olakšala rijetko viđena situacija na terenu.  

Andy Murray Nova operacija Murray: Imam metalni kuk, nadam se da je bolovima kraj

Španjolka je dobila prvi set, a Njemica je imala vodstvo 2:1 u drugom setu, ali kod rezultata 40:40 na servis Muguruze, Lisicki je spazila kukca na terenu kojeg je pokušala pomaknuti reketom prije servisa. Nije uspjela pa je u pomoć pozvala mladu skupljačicu loptica.

Hrabra djevojka bila je spremna sve poduzeti kako se Lisicki ne bi osjećala ugrožena pa je bešćutno zgazila kukca, pokupila i vratila se na svoje radno mjesto. Ipak, takav "barbarizam" nije najbolje "legao" njemačkoj tenisačici koja je izgubila i drugi set sa 6:4.  

Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

  • marelica:

    Eto, sad ni kukca ne smiješ zgaziti da te ne proglase monstrumom!

  • Avatar @proma-trač
    @proma-trač:

    To je uistinu surovi barbarizam. Žao mi je kukca.Doma imam čitavu kolekciju prepariranih. Na kolekciji prepariranih mačaka također bi mi isto svaki kolekcionar pozavidio. A tek malih pudlica-imam ih već preko 10 komada. Idući tjedan dobivam one međede pande.