Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMPATIČNI BOATENG

VIDEO Prihvatio novi ugovor pa obećao navijačima: Počastit ću vas s 2023 kebaba!

Hertha TV
25.06.2022.
u 14:01

- Uvijek sam govorio i pokazivao na terenu, ali i izvan njega, koliko je ovaj klub važan za mene. Osjećam se dobro i još uvijek sam gladan i želim nastaviti igrati za njega

Nijemac porijeklom iz Gane Kevin-Prince Boateng (35) se prošlog ljeta vratio u Herthu, iz koje je 2005. otišao u Tottenham, potom Portsmouth, Milan, Barcelonu... no Berlin ne misli napuštati do kraja iduće sezone, a možda i do kraja karijere.

Potpisao je novi ugovor s njemačkim velikanom koji je u dodatnim kvalifikacijama protiv HSV-a uspio izboriti ostanak u Bundesligi. A sve je popraćeno na vrlo simpatičan način, koji je oduševio navijače.

Naime, Boateng je prilikom potpisa ugovora obećao da će navijačima uoči prve utakmice kupiti 2023 kebaba.

 

 

- Hertha, ovo je za vas. Počastit ću vas s 2023 kebaba. Uvijek sam govorio i pokazivao na terenu, ali i izvan njega, koliko je ovaj klub važan za mene. Osjećam se dobro i još uvijek sam gladan i želim nastaviti igrati za njega - kazao je Boateng, na što su iz kluba odgovorili:

- Još uvijek gladni.

 

 

Videosnimkom Boatenga kako priprema kebab i daje obećanje su obilježili svečani trenutak, u kojem se iskusni veznjak obvezao na vjernost klubu koji ga je vinuo u orbitu. Naravno, ne treba posebno naglašavati da je miljenik navijača, bez obzira što je odigrao samo 21 utakmicu prošle sezone i nije uspio zabiti gol.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije