Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT PO EKSCESIMA

VIDEO Ponižavao kolege, bio u zatvoru, ali kada je sreo slavnog Hrvata postao neprepoznatljiv!

Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
24.12.2019.
u 09:27

I dok je u prošlosti na borce znao bacati razne stvari, McGregor, koji pored Miočića izgleda kao dječarac, poželio se i fotografirati s našim borcem.

Conor McGregor jedna je od najvećih zvijezdi slobodne borbe i UFC organizacije. Kontroverzni Irac podiže prašinu gdje god se pojavi, a njegove borbe organizatorima, njemu i njegovim protivnicima donose milijune dolara. 

Nakon što se par mjeseci igrao s navijačima te tvrdio kako odlazi u mirovinu nakon poraza od Habiba Nurmagomedova, McGregor se ipak odlučio aktivirati te ima zakazanu borbu 18. siječnja u Las Vegasu protiv Donalda 'Cowboy' Cerronea

Hoće li prije te borbe na vaganju, konferencijama za medije i ostalim popratnim sadržajima izvoditi točke koje će zgražati (a neke i oduševljavati), tek ćemo vidjeti, ali ekscesima sklon McGregor pokazao je svoju drugu stranu kada je upoznao još jednog slavnog MMA borca, prvaka teške kategorije, američkog Hrvata Stipu Miočića

U videozapisu McGregor i Miočić vode ugodan razgovor tijekom kojeg si više puta pružaju ruku.

I dok je u prošlosti na borce znao bacati razne stvari, McGregor, koji pored Miočića izgleda kao dječarac, poželio se i fotografirati s našim borcem. 

>>> Pogledajte kako je to izgledalo 

Ovakve scene nas uvijek razvesele, a je li to samo iskazivanje poštovanja našem borcu ili se Conor u potpunosti promijenio saznat ćemo vrlo brzo. 

Podsjetimo, McGregor je i uhićen u Miamiju nakon što je jednom 22-godišnjem navijaču razbio smartphone kada je poželio napraviti selfie s poznatim borcem. 

 

Komentara 6

Avatar Optimyst
Optimyst
14:07 24.12.2019.

Bitno je jedino da vi u svakom drugom naslovu ističete nacionalnost , a ako još uspijete u naslov utrpati i Jugoslaviju ili regiju sreći nikad kraja , i to već postaje opako degutantno , pozivam sve da bojkotiraju ovaj portal.

DH
dalibor.hren
12:05 24.12.2019.

Bez obzira na divljaštvo, Mc Gregor mora biti ponizan pred Stipom da ne završi kao doručak!

OR
orao10
18:15 24.12.2019.

Pisete glupost,McGregor je businessman koji zna napraviti novac a na ovome svijetu se svodi na novac voljeli mi to ili ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije