Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUOBIČAJENA SCENA
Povratak na članak

VIDEO Ponijela ga euforija, pobjednički gol Hajduka slavio i Rijekin sakupljač lopti

Da se igralo u Splitu, to ne bi bila neka vijest, ali igralo se u Rijeci i reakcija mališana iznimno je zanimljiva i simpatična.

Komentari 3

VK
vječni krojf
10:33 22.11.2021.

Ako je netko pratio vrijeme na semaforu taj zadnji gol nije postignut u sedmoj minuti kako piše u članku već u osmoj.Da nije Mlakar postigao gol igralo bi se još koja minuta.To je HNS omogućio Hajduku da drži suce u šaci,ili ćeš suditi kako nama odgovara ili suspenzija.

VL
SI
sisavac
08:52 22.11.2021.

ovo je vidljiv napredak, pobjeda hajduka u 7.-oj minuti produžetka. do sad su rješavali to u 9.-oj. dal i dalje suci moraju produžavati igru sve dok hajduk ne zabije? pitam, tiket ispunjavam, pa mi nije potpuna statistika...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.