Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SPREMNO ZA "LUDILO"

VIDEO Poljud već gotovo ispunjen! Svi gledaju prema Riječanima zbog čudne odluke policije

Dea Redžić
26.05.2022.
u 18:38

Naravno, erupcija emocija i kulminacija ove cjelodnevne priče uslijedit će kad sudac Fran Jović označi početak dvoboja i velike bitke za titulu!

Poljud je spreman za finale Hrvatskog nogometnog kupa i gotovo sat vremena prije početka utakmica, koja je zakazana za 19:00, gotovo sva mjesta na tribini su ispunjena! Tek je nešto praznine u onom dijelu namijenjenom za navijače Rijeke.

Njih je stiglo 2500, smješteni su na jugozapadu i od domaćih navijača dijele ih svečana i novinarska loža te kordon interventne policije. Prazan je ostatak njihovih sjedalica na južnoj tribini jer ih policija nije mogla udaljiti na te sjedalice iz razloga što zakon propisuje da kupac mora sjediti na mjestu koje piše na ulaznici.

Kroz cijeli dan su Torcida i Armada imali performanse, gosti dolaskom brodom i šetnjom prema Poljudu, a domaći pjesmom i navijanjem po ulicama, a zatim skupno odlaskom prema Poljudu. Pritom su scene uistinu ostavljale bez daha.

Naravno, erupcija emocija i kulminacija ove cjelodnevne priče uslijedit će kad sudac Fran Jović označi početak dvoboja i velike bitke za titulu!

>>> Pogledajte atmosferu uoči početka finala:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije