Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON STRIJELAC

VIDEO Pogledajte sjajan gol Andreja Kramarića: Prekinuo je "sušu", ali nije spriječio poraz

Reuters
22.01.2022.
u 17:28

Gostujuća Borussia Dortmund bila je prejaka i u konačnici je pobijedila 3:2.

Andrej Kramarić zabio je gol za Hoffenheim nakon tromjesečnog golgeterskog posta, no to nije bilo dovoljno za zaustaviti gostujuću Borussiju (D), koja je pobijedila 3:2 u uzbudljivoj utakmici.

Već u šestoj minuti zabija Erling Haaland, ali nekoliko trenutaka prije odlaska na odmor, Andrej Kramarić se upisuje u strijelce na efektan način. Ujedno, bio je to njegov stoti gol za Hoffenheim i možete ga vidjeti OVDJE.

Nažalost po Hoffenheim, u 58. Reus zabija, a ponovno je asistent Malen. Samo osam minuta kasnije Raum postiže autogol i domaći su bili pred porazom.

Tračak nade probudio je Rutter pogotkom u 77. minuti, ali bilo je prekasno.

Pobjedom je Borussia ostala na drugom mjestu, ima 43 boda, tri manje od prvoplasiranog Bayerna. Koji ima i utakmicu manje. Hoffenheim je pao na šesto mjesto i ima 31 bod. Ispred su, uz navedeni vodeći dvojac, Union Berlin (32), Freiburg (33) i Bayer (35).

Dakle, ništa nije izgubljeno, bitka za Ligu prvaka itekako je napeta. No, na sedmom je mjestu Leipzig s tri boda manje i utakmicom manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije