Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONALDO ILI PENALDO
Povratak na članak

VIDEO Pogledajte situaciju za jedanaesterac: Je li sudac pogriješio kada je dosudio penal Ronaldu?

Dodajmo kako je u međuvremenu Gana izjednačila.

Komentari 8

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
19:46 24.11.2022.

Od svih momčadi svijeta, Portugal mi je najodvratniji a Kristina je kraljica odvratnosti

VL
PR
prajdali100
19:51 24.11.2022.

Ima sudaca koji su ovdje zalutali a u VAR sobama sjede slijepci a možda i kriminalci.Kakav je ono penal na Ronaldu? Bože sačuvaj.

VL
CR
crocro
19:47 24.11.2022.

Što se tiče sudačkih odluka na ovome velikom svjetskom turniru, opća je katastrofa. Takve suce treba odmah slati doma i strogo kažnjavati svotama većim od 1.000.000 eura. Gubici oštećenih reprezentacija nemjerljivi su a ulozi su preveliki. Godinama treniraš, dosegneš nivo koje su do tada tretirali kao bolje, a onda te sudac jednim potezom potjera doma. Sudačke odluke koje su nepravedne moraju se pobijati povjerenstvima koristeći najsuvremeniju tehniku koja će suca uhvatiti u prijevari. Tako pritisnut dokazima sudac mora promijeniti svoju odluku i pravdu izbaciti na svjetlo dana. Prvenstvo je počelo a do sada su oštećene brojne reprezentacije što je skandalozno i neprihvatljivo. Jedan sudac ne smije imati vlast i odlučiti utakmicu u nečiju korist ili na štetu ako je očito i dokazano pogriješio u prosudbi na terenu. Ovo suđenje je katastrofalno i nedopustivo a suci ostaju nekažnjeni i zaštićeni. Zato se tako i događa. Da ga opali po džepu za milju eura, onda bi dobro razmislio da li će o spornoj odluci prihvatiti dokaze tehnike. Što vrijedi i tehnika kada je sudac ne želi koristiti a nitko ga ne može natjerati da koristi dokaze tehnike. I tako upropaštavaju nogomet. A nitko ne želi reagirati na nepravdu.

VL
Avatar southman
southman
19:44 24.11.2022.

Bi li sudac u HNL sudio ovakav penal Petkovicu i Livaji ?? Naravno da bi. Bi li poništio gol iz prvog poluvremena ? Naravnonda ne bi. Pa čemunonda ovakvi komentari ??

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
19:28 24.11.2022.

Teški prevarant,kur..c od čovjeka i sportaša.

VL
CM
Crni_moj
08:53 25.11.2022.

Nije stvar jeli bio penal ili nije, već što nije bilo provjere. U ovakvim situacijama je to uobičajeno. Bojim se da Fifa traži rekorde a Ronaldo ga je jučer oborio. Malo je trenera koji će natjerati igrača da promaši ako je bilo nepravde. Ronaldo u suštini nije loš čovjek ali voli biti u centru pažnje i voli nagrade. Možda se uskoro ispriča Ghani, kao Maradona Engleskoj.

VL
ST
stomiovotreba
19:27 24.11.2022.

Nije bitno da li je zaista to bio penal, posao nogometasa je da zabija golove i Ronaldo to odlicno radi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.