Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SKIDAJU OSMIJEH

VIDEO Pogledajte prve trenutke nakon vjenčanja Andreja i Mije Kramarić

Zagreb: Vjenčanje hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića i Mije Ćurković
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
31.03.2021.
u 18:33

Intimno vjenčanje u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu uz obitelji i kumove sve je dotaknulo emotivno i nitko nije ostao ravnodušan

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić u srijedu poslijepodne oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Mijom Ćurković.

Intimno vjenčanje u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu uz obitelji i kumove sve je dotaknulo emotivno i nitko nije ostao ravnodušan.

Nakon četverogodišnje veze par je odlučio kod matičara potvrditi svoju ljubav, a najavili su da će crkveno vjenčanje također doći na red, ali kada mu budu mogli prisustvovati svi ljudi koje oni žele uz sebe, a za sada to korona vremena ne dozvoljavaju. 

Mia je blistala u kratkoj bež hljinici, dok je Andrej bio pravi gospodin u modrom smokingu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentara 1

NY
Nyc1
21:48 31.03.2021.

Iskrene čestitke i puno sreće i zadovljstva u novom životu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije