Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO SVE!

VIDEO Pogledajte predivan gol Ante Rebića u pobjedi Milana

Serie A - AC Milan v Genoa
Daniele Mascolo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.04.2021.
u 18:34

U 13. minuti susreta na San Siru, Hernandez je izveo slobodni udarac, no lopta je išla ravno u živi zid koji se odbio do Milanovih igrača, a što je najbitnije - do Rebića

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić još je jednom oduševio u dresu Milana. 

Ovoga puta bilo je to u dvoboju protiv Genoe u kojemu su 'rossoneri' slavili 2:1, a upravo je Rebić načeo Goenou prvim golom i to iz predivnog voleja. 

U 13. minuti susreta na San Siru, Hernandez je izveo slobodni udarac, no lopta je išla ravno u živi zid koji se odbio do Milanovih igrača. 

Hrvatski reprezentativac je pogodio lijevom nogom s ruba kaznenog prostora u suprotni kut vratara Genoe, a bio je to njegov sedmi gol ove sezone.

Na utakmici su zaigrala čak četiri Hrvata, Mandžukić i Rebić za Milan, a Badelj i Pjaca za Genou. 

>> Video pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije