Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANIO SUIGRAČA

VIDEO Pogledajte kako je Modrić izgubio živce i uletio u gužvu. Jednim potezom izazvao je salve zvižduka

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
Isabel Infantes/REUTERS
05.03.2024.
u 09:35

Bellingham je pokušavao smiriti situaciju, a onda je Modriću 'prekipjelo' pa je utrčao u gužvu i odgurnuo Dura te mu nešto kratko poručio.

U dvoboju 27. kola Primere Valencia i Real Madrid su na Mestalli odigrali 2-2. Vinicius Junior spasio je Real Madrid od drugog ovosezonskog poraza u španjolskom nogometnom prvenstvu. Brzi 23-godišnji Brazilac postigao je oba pogotka za Madriđane u subotnjem remiju 2-2 (1-2) u Valenciji. Valencia je vodila 2-0 nakon pogodaka Huga Dura (27) i Romana Jaremčuka (30.). Naš Luka Modrić igrao je od 63. minute utakmice. 

GALERIJA Modrić zabio spektakularan pogodak za Real protiv Seville

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
1/13

Kraljevski klub zabio je pogodak za pobjedu duboko u sudačkoj nadoknadi, ali je sudac Gil Manzano odlučio svirati kraj utakmice što je razbijesnilo Madriđane, a nesuđeni strijelac Bellingham je zbog žestokih prigovora dobio crveni karton.

Nakon što je Vinicius zabio svoj drugi pogodak na susretu za izjednačenje, došlo je do gužve na terenu. Hugo Duro prišao je brazilskom napadaču i prigovorio mu na proslavi pogotka. Bellingham je pokušavao smiriti situaciju, a onda je Modriću 'prekipjelo' pa je utrčao u gužvu i odgurnuo Dura te mu nešto kratko poručio. 

VEZANI ČLANCI:

Modrić nije želio gubiti vrijeme na svađanje, nego je želio što prije nastaviti susret kako bi Real eventualno došao do pobjede. Taj njegov potez izazvao je negodovanje i zvižduke s tribina Mestalle. Video možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije