Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRILJIRAO U SVEMU

VIDEO Pjaca je primjer svakom sportašu: Potez kojim je zaradio čestitke protivnika i sudaca

Rijeka: HNK Rijeka i NK Varaždin susreli su se u 7. kolu SuperSport HNL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
18.09.2023.
u 09:26

Sudac Patrik Kolarić je mislio kako su udarac Marka Pjace u 40. minuti blokirali igrači gostujuće momčadi. Ipak, Pjaca je odlučio priznati kako nitko nije tu loptu dirao, a sudac je promijenio odluku, uz čestitke Pjaci, te dosudio gol-aut za Osijek

Marko Pjaca je svoj povratak u HNL obilježio s dva predivna pogotka protiv Osijeka kojima je navijačima Rijeke, ali i široj nogometnoj javnosti jasno demonstirao svoju kvalitetu. Na hrvatskim travnjacima nije bio od preseljenja u Juventus još prije sedam godina. Ove subote je u derbiju 8. kola HNL-a sam, unutar svega 10 minuta, odlučio o pobjedniku utakmice.

Međutim, osim prekrasnih pogodaka pokazao je još jednu hvale vrijednu kvalitetu za svakoga sportaša - fair-play. Pravi primjer je onaj iz 40. minute kada je došao u posjed lopte u šesnaestercu i pucao okružen trojicom protivničkih igrača. Pokušao je pucati, ali nije dobro uspio zahvatiti loptu.

VEZANI ČLANCI:

Sudac Patrik Kolarić je mislio kako su udarac blokirali igrači gostujuće momčadi. Ipak, Pjaca je odlučio priznati kako nitko nije tu loptu dirao, a sudac je promijenio odluku, uz čestitke Pjaci, te dosudio gol-aut za Osijek.

Čestitkama su se pridružili i protivnički navijači, a snimku događaja na društvenim je mrežama objavila Rijeka.

VIDEO Emotivan Dinamov navijač: Za mene je Zdravko Mamić gospodin. Njemu su sudili lopovi iz Osijeka

Komentara 4

FR
freeshooter
11:08 18.09.2023.

...grijeh je bilo i ne pomisliti da se Pjaca ne dovede u Dinamo, sada kada je bilo moguće, i to još besplatno... no nestručna struka je rekla da nama nije dobar, reprezentativac... Šimke bi trebao otići prvim tramvajem... da li je besplatni Pjaca bio neki rizik, bilo je davno to s koljenima... no ipak je važnije da su se skupo doveli oni koji su kumovi i nemaju problema sa koljenima... pa ćemo za godinu dana tek vidjeti što sa njima...

EJ
ejStef
10:05 18.09.2023.

Pjaca se nudio cijelo ljeto DInamo, oni su ga uporno odbijali, uprava je u više navrata odbila Pjaca uz obrazloženje da nije igrač za Dinamo... Toliko o upravi. Isto im niti Janković nije valjao, kao i još neki, a doveli su igrače za koje je pitanje da li će upisati koju minutu, neki sjede na tribini. Ma diletanti...

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
09:37 18.09.2023.

Pašalić i Pjaca su igrači za Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije