Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORSKI

VIDEO Ovo se ne događa svaki dan, pogledajte jedan od najbizarnijih autogolova

Screenshot Youtube
20.11.2021.
u 11:00

Nadaleko je poznato da se najbolje anegdote događaju u niželigaškim utakmicama. Jedna takva situacija dolazi nam iz Italije, točnije iz talijanske Serie D (4. lige).

Na utakmici Ghiviborga Correggesea proteklog vikenda svjedočili smo nesvakidašnjem autogolu.

Gostujuća momčad krenula je u napad u 35. minuti, a obrambeni igrač domaće odlučio je loptu vratiti svom vrataru. Golmanu je lopta prešla preko noge i završila kod drugog stopera i kapetana momčadi Alessija Grea.

Grea je pokušao izbiti loptu, no umjesto da ju ispuca pored gola, nesretni kapetan ju je zakucao ravno u mrežu.

Tri minute kasnije iskupio se golom za 1:1, ali je njegova momčad na kraju izgubila kasnim golom Corregesea u 93. minuti utakmice.

Ključne riječi

Komentara 6

CR
crna.rupa
11:38 20.11.2021.

Roterdam gori a vi izvlačite pretpotopne događaje talijanske D lige.

DU
Deleted user
13:01 20.11.2021.

Dobro to je cetvrta talijanska liga ali majstor Brozovic koji je renomiran igrac i internacionalna klasa je uspjeo zabiti biser protiv Malte.

TO
Toby
12:40 20.11.2021.

ahahhaha fakat legendarno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije