Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U PORTUGALU

VIDEO Otac Petre Marčinko izazvao skandal pa dobio "po nosu": Šuti, nisu ti ovo juniori!

Twitter
07.04.2022.
u 18:20

Nakon poraza njegove kćeri, obrušio se na suca i njenu protivnicu te pritom nije birao riječi.

Najveća nada hrvatskog tenisa Petra Marčinko (16) na turniru vrijednom 80.000 američkih dolara u portugalskom Oeirasu prekinula je niz od 25 pobjeda porazom u osmini finala, ali u centru pažnje završio je njen otac Vjeko, koji se posvađao sa sucem i potom suparnicom svoje kćeri.

Naime, mađarska tenisačica Dalma Galfi (97. na svijetu) svladala je Petru 6:0, 4:6, 6:4 i njenom ocu su proradile emocije te će, sasvim sigurno, nakon prospavane noći razmišljati drugačije nego u afektu.

 

 

 

Kod 4:4 u trećem setu hrvatska tenisačica imala je nekoliko prilika za break i u jednom trenutku zatražila je provjeru servisa smatrajući da lopta nije bila u polju, no sudac je odbio to učiniti. Logično, protivnica nije reagirala jer joj je to išlo u korist.

Nakon tog trenutka, Petra je izgubila sljedećih šest od mogućih sedam poena, a u konačnici i meč. Poslije kojeg je otac Vjeko počeo vikati na suca:

- Jesi li ponosan na sebe? Ima 16 godina i varaš je. Sramotno. Ovo je gore suđenje nego u juniorskoj konkurenciji. Igra na prvom 80.000 dolara vrijednom turniru i prevare je. Što ću joj reći? Želim ispriku!

Dok je sudac prešutio situaciju, mađarska tenisačica nije:

- Šuti, ovo nije juniorska konkurencija.

 

 

 

Poslije su još raspravljali, no Galfi je ostala smirena i novinarima objasnila staloženo sve skupa i zapravo ohrabrila Petru:

- Njen otac želio je pobjedu, to je normalno. Učit će na svojim pogreškama.

Što se pak oca Vjeke tiče, u sve se umiješao i supervizor turnira pa bi mogla uslijediti kazna, koja bi se odrazila i na Petru. Ako zbog nikoga, zbog nje bi se trebao suzdržati takvih scena...

 

Komentara 3

CO
Costacurta
00:21 08.04.2022.

Čovjek je to blago i smireno rekao... A vi pišete o sceni.

ZA
zagabria8
23:22 07.04.2022.

Ono kad otac više voli lovu od kćeri koja je zarađuje

DM
drazen.muhvic
18:41 07.04.2022.

Ono kada se ocu gledajući svoju kćer u očima zrcale dolari. Neprocjenjivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije