Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GASI INTERNET

VIDEO Nitko ne može vjerovati da je prevalio tolike kilometre samo da bi izveo ovo!

Navijač Newcastlea
Foto: https://twitter.com/DJ__NUFC
04.12.2019.
u 13:09

Video je do danas na Twitteru skupio nešto manje od milijun pregleda

Ugledni francuski sportski list L'Equipe upravo je neimenovanoga obožavatelja engleskog Newcastlea proglasio navijačem godine zato što je genijalac sjeo u automobil i prevalio 177 kilometara samo kako bi se narugao uživo prijatelju koji podržava Everton.

Gotovo nestvaran prizor zabilježen je mobitelom, a nastao je u ožujku 2019. nakon dramatične utakmica na St. James Parku tijekom koje je Newcastle nadoknadio zaostatak od 2:0 iz prvog poluvremena i naposljetku slavio s 3:2 protiv kluba iz Liverpoola.

Video je do danas na Twitteru skupio nešto manje od milijun pregleda, a upravo proglašeni navijač godine na svom je profilu otkrio i jedan zanimljiv detalj.

– Da, isprva sam ga maltretirao SMS porukama, ali budući da me ignorirao, odlučio sam otići mu ravno na vrata!

POGLEDAJTE U NASTAVKU KAKO JE TO IZGLEDALO

Komentara 1

AM
Ameise
13:21 04.12.2019.

Koji ludjak 😂 Zbog dvije rijeci.prevalio kilometražu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije