Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI OTPUTOVALI

VIDEO Nenad Bjelica puca od samopouzdanja uoči uzvrata s Mađarima

Nenad Bjelica
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
12.08.2019.
u 10:11

- Očekujem da prođemo u četvrto pretkolo. Dobro smo se pripremili. Igrači znaju da nisu dali maksimum u prvoj utakmici i vjerujem da će sutra biti puno bolje - rekao je trener Nenad Bjelica

Igrači Dinama otputovali su u Budimpeštu na uzvrat 3. pretkola Lige prvaka. Susret Ferencvaros - Dinamo igra se sutra u 20 sati na Groupama Areni. U prvoj utakmici na Maksimiru bilo je 1:1.

- Očekujem da prođemo u četvrto pretkolo. Dobro smo se pripremili. Igrači znaju da nisu dali maksimum u prvoj utakmici i vjerujem da će sutra biti puno bolje - rekao je trener Nenad Bjelica uoči polaska.

Bjelica je miran uoči uzvrata.

- Nemam dvojbi. Znam kako ćemo početi utakmicu i kako ćemo igrati - rekao je Bjelica.

Pobjednik ovog dvoboja za ulazak u skupinu Lige prvaka borit će se protiv bolje iz susreta Maribora i Rosenborga (1:3).


 

Ključne riječi

Komentara 2

DI
didajoza
10:42 12.08.2019.

Bjelica zna kako če početi utakmica a kako će završiti vidjeti ćemo. Nadam se dobrom!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije