Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

VIDEO Navijačima West Hama prijeti doživotna zabrana zbog snimke na stadionu koja kruži internetom

Screenshot twitter
10.03.2023.
u 20:29

Dvojici 'šaljivaca' vjerjojatno više nije bilo smiješno kada su saznali da do kraja sezone ne smiju na utakmice

Engleski prvoligaš West Ham nije imao previše problema na gostovanju na Cipru u sklopu prve utakmice osmine finala Konferencijske lige. S 2:0 nadigrali su  ciparsku AEK Larnacu. Međutim, utakmica je zasjenjena zbog skandalozne snimke koju su objavili navijači čekičara. Ubrzo poslije utakmice počeo je internetom kružiti video kako jedan navijač šmrče tvar bijele boje, nakon toga se oglasio i premierligaš.

- Klub je zgrožen sadržajem videa i odmah je reagirao kako bi ova lica bila identificirana. U skladu sa nultom tolerancijom za ovakvo ponašanje, fotografije i podaci ovih osoba bez odlaganja su poslane policiji, dok su sezonske karte svima ukinute. Zabranjeno im je i putovanje na gostovanja West Hama. 

Dvojici navijača zabranjeno je gledati utakmice voljenog kluba do kraja sezone, bilo kod kuće ili u gostima, a spominje se i doživotna zabrana dolaska na utakmice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije