Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI BLUES

VIDEO Navijači Reala ljutiti na svoju zvijezdu: 'To je čisto nepoštovanje!'

Chelsea v Real Madrid - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Stamford Bridge
Adam Davy/PA Images/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.05.2021.
u 10:51

Timo Werner (28) i Mason Mount (85) bili su strijelci za londonsku momčad, koja će 29. svibnja u Istanbulu igrati sve-englesko finale protiv Manchester Cityja

Chelsea se plasirao u finale Lige prvaka nakon što je u uzvratnom dvoboju u Londonu svladao Real s 2:0. U prvom dvoboju u Madridu bilo je 1:1. Timo Werner (28) i Mason Mount (85) bili su strijelci za londonsku momčad, koja će 29. svibnja u Istanbulu igrati sve-engleski finale protiv Manchester Citya.

Za Chelsea će to biti treći finale, a imaju zasad samo jedan naslov iz 2012. godine, dok je Real ostao na rekordnih 13 titula.   Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, a Mateo Kovačić nije bio u sastavu domaćina. Chelsea je potpuno zasluženo prošao Real u polufinalu jer je londonska momčad bila bolja u obje utakmice. 

Posebno se ovom uspjehu Chelseaja veselio donedavni igrač Bluesa, Eden Hazard. On je nakon odsviranog kraja pohrlio bivšim suigračima u zagrljaj kako bi im čestitao, a navijači Reala sve su to gledali u potpunom šoku. 

- Zna li on za koji klub igra? To je čisto nepoštovanje! - ludili su po Twitteru, a neki su ga prozvali i da je tim postupkom pokazao da nije šampion, da nije pravi pobjednik.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
06:44 07.05.2021.

Od prve minute Kovacic ni je igro za Chelsea,eh da barem i Modric ni je igro za Real,ja nebi izgubi 20 kuna na kladionici......

DU
Deleted user
11:01 06.05.2021.

pa i odigrao je kao da za njih igra a ne za Real

DU
Deleted user
11:06 06.05.2021.

što znači onaj broj u zagradi pored imena? Ako su to godine života igrača, onda svaka čast igraču od 85 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije