Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO OSTATI IMUN

VIDEO Navijači opkolili automobil Luke Modrića i poslali mu jasnu poruku!

YouTube/Printscreen
13.12.2021.
u 12:03

Nije tajna da želi završiti karijeru u Madridu, ali ako bi stigla "ponuda koja se ne odbija", teško joj je odoliti...

Luka Modrić oduševio je u pobjedi Reala nad Atléticom (2:0), ali to je samo jedna od njegovih sjajnih predstava ove sezone, zbog čega u klubu razmišljaju produljiti mu ugovor, a istovremeno drugi europski velikani gledaju kako ga dovesti u svoje redove. Što navijači kraljevskog kluba ne bi nikako željeli.

>>> Vraća li se Modrić u Tottenham?

Koliko jako, pokazali su kapetanu vatrenih nakon utakmice, ispred stadiona Santiago Bernabeuu. Opkolili su mu automobil i skandirali.

- Nemoj otići - apelirali su.

Luka ih je pozdravio i nasmijao se. Nije tajna da želi završiti karijeru u Madridu, ali ako bi stigla "ponuda koja se ne odbija", teško joj je odoliti...

Kako je susret s navijačima izgledao, pogledajte OVDJE.

Komentara 3

TA
Tajg
13:29 13.12.2021.

Sve neke ponude, sve neki bagrači. Zar nije bilo pametnije za Mandžu, Raketu, Subu igraju a te zajebancije, oproštaji. Samo malo razuma bili bismo evropski prvaci.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
04:07 14.12.2021.

Da plati porez?

SO
sohnahoakasaa
01:04 14.12.2021.

Samo nek mu Bog da zdravlja da još igra kad tako voli ali i zbog svih ljubitelja nogometa diljem svijeta. Nama Hrvatima nek podari još Qatar i sreća najveća. Dalić i Vatreni i Kapetan, Senatori na terenu i u Stožetru ...majko moja koje li sreće. Rezultat će biti kakav će biti ali naša međusobna ljubav i poštovanje je neprocjenjiva vrijednost koje nigdje na svijetu nema. Nigdje. Čuli smo na raznim velikim natjecanjima svijeta kako sportaši međusobno komentiraju ovu posebnost i jasno je da se dive. Uostalom i strani novinari o tome pišu. Sve bu dobro i lijepo kad smo zajedno. Lijepo li je Hrvat biti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije