Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA PARTIJA

VIDEO Navijači Cityja bezuspješno Benzemu ometali laserima, majstorski je zabio panenku

Karim Benzema
Printscreen
26.04.2022.
u 23:40

Benzema je majstorski izveo jedanaesterac, panenkom je prevario Courtoisa. Domaći navijači pokazali su nekorektnost i laserima ometali napadača Reala uoči izvođenja najstrože kazne. No, to im nije pomoglo, Benzema je mirno zabio.

Nevjerojatnu su prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka odigrali nogometaši Manchester Cityja i madridskog Reala na Etihadu. City je pobijedio 4:3.

Real je gubio 2:0, 3:1 i 4:2, no na kraju je došao do prihvatljivog poraza uoči uzvrata koji se igra iduću srijedu. A jedan od junaka kraljevskog kluba ponovo je bio Karim Benzema.

Sjajni napadač Reala prvo je u 33. minuti smanjio na 3:1, a onda u 82. postavio konačnih 4:3. Laporte je igrao rukom u šesnaestercu pa je sudac pokazao na bijelu točku.

Benzema je majstorski izveo jedanaesterac, panenkom je prevario Courtoisa. Domaći navijači pokazali su nekorektnost i laserima ometali napadača Reala uoči izvođenja najstrože kazne. No, to im nije pomoglo, Benzema je mirno zabio. Video njegova gola pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
08:54 27.04.2022.

Real potpuno nemocan,gori nemoze biti nikako,pa ni je samo Modric igro u Realu,on je bio slabo,ali gdjesu oni sto su trebali nositi klub,koji su i po deset puta placeniji od Modrica,koji moraju jednostavno se stiditi onog sinoceneg poraza,vidi samo 4 komada im ljudi utrpali,i to u deset minuta 2 komada,strasno,pa tako ni Dinamo nebi lose proso,s MC-jem......

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
07:15 27.04.2022.

"Benzema je majstorski izveo jedanaesterac, panenkom je prevario Courtoisa " Pa ovaj je sam sebi pucal penal .....

HA
HERCEGOVA@AC
01:40 27.04.2022.

Navijači Cityja bezuspješno Benzemu ometali laserima. To mi je najgluplje što jedan, nazovi ga navijač, može napraviti. Kada se primijeti, a prijeti se, trebao bi sudac prekinuti utakmicu i ista biti registrirana u korist suparnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije