Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u središtu skandala

VIDEO Najplaćeniji igrač La Lige tulumario do zore! Španjolci tvrde da u javnosti vara suprugu

Screenshot Youtube
30.09.2022.
u 08:18

Na terenu mu ne ide dobro, ali izgleda da je na ljubavnom planu i aktivniji no što bi trebao biti.

Eden Hazard trebao je biti nasljednik Cristiana Ronalda i ova velika sedmica u povijesti Reala, ali ispao je teški promašaj.

Na prve pripreme stigao je s nekoliko kilograma viška i nikada se nije uspio izboriti za svoje mjesto u početnih 11, dok su ga i ozljede često napadale. 

Španjolski mediji sada tvrde da je bio u noćnom provodu u jednom klubu s nepoznatom djevojkom, odnosno kako vara svoju suprugu Natachu

Snimka iz noćnog provoda nastala je za vrijeme reprezentativne pauze, a prvotno je objavljena na popularnom TikToku. 

Prema podacima portala Capology, Hazard godišnje zarađuje 15 milijuna eura i prvi na je na listi najplaćenijih zvijezda La Lige, dok se primjerice naš Luka Modrić nalazi na desetom mjestu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije