Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLATERALNA ŽRTVA

VIDEO Modrić zabio golčinu pa doživio niz zajedljivih i podrugljivih komentara

Luka Modrić
Foto: EXPA/Pixsell
1/5
20.10.2020.
u 10:10

Real je u pet dosadašnjih prvenstvenih nastupa zabio samo šest pogodaka, što zahtjevna publika madridskoga kluba smatra neprihvatljivim

Luka Modrić i njegovi suigrači u srijedu u Madridu dočekuju Šahtar iz Donjecka u prvome kolu Lige prvaka, no upitno je hoće li hrvatski kapetan zaigrati na tom susretu.

Naime, španjolski mediji nagađaju da će ga trener Zinedine Zidane poštedjeti jer Real već u subotu očekuje El Clasico, odnosno teško gostovanje u Barceloni.

Riječ je o ogledu u kojemu će Kraljevski klub tražiti iskupljenje nakon što je prije nekoliko dana neočekivano poražen na svom stadionu od "patuljka" Cadiza, a da se navijači još nisu smirili nakon tog neočekivanoga neuspjeha, govore i komentari ispod jednog videa koji je pratiteljima na Twitteru prikazao sjajnu golčinu Luke Modrića na jučerašnjem treningu.

Naime, Luka je vanjskim dijelom kopačke krasno zakucao loptu iza leđa vratara, ali umjesto hvalospjeva, klub je doživio niz zajedljivih rečenica na njegovu profilu budući da je u tom prošlom kolu mreža Cadiza ostala netaknuta.

Više njih posprdno je istaknulo kako su svi hrabri na treninzima, da tamo redaju lijepe pogotke kao na traci, ali i da slabo u posljednje vrijeme ''progovaraju'' tamo gdje bi u prvom redu trebali, na službenim utakmicama.

I doista, Real je u pet dosadašnjih prvenstvenih nastupa zabio samo šest pogodaka, što zahtjevna publika madridskoga kluba smatra neprihvatljivim. Tako je i Luka postao kolateralna žrtva navijačkoga bijesa, premda bismo mogli kazati u njegovu obranu da i nije na njemu da nešto prečesto zabija.

Vjeruješ li u prognoze kladionica? Pogledaj današnju Germania ponudu.

 

Ključne riječi

Komentara 24

SK
skorpi66
10:37 20.10.2020.

Dno novinarstva....Gledati video i onda traziti trolove kako bi ih prenio kao vijest... srami se

NE
Neo001
10:57 20.10.2020.

Prije bi se reklo da je zajedljivi novinar, kakvih na žalost imamo previše , jer Modrić bi mogao zabiti puno golova, no njegova zadaća je da drugima priprema da daju golove

IJ
Istina_je_bolna
15:09 20.10.2020.

Nije Modrićevo da daje golove. Nego da bude dirigent, sto je vec evo 9 godina u Realu i jos toliko za Hrvatsku...On je tu da uveseljava svojim bravurama, i u tome je sjajan i sa 35...A sto se Reala tice, madjionicar je za sve one jalove balavce u klubu...Virtuoz!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije